Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit jelent számotokra a búcsú...

Mit jelent számotokra a búcsú elbúcsúzni valamitől?

Figyelt kérdés
Szerintem az életben az egyik legnehezebb dolog valamitől vagy valakitől búcsút venni,de ez is az élet velejárója.Én eddig minden búcsút nagyon nehezen éltem és emésztettem meg.Búcsú az általános iskolás majd középiskolás barátoktól,gyerekkortól.Lemondani valamiről/valakiről ami vagy aki eddig életünk része volt és fontos volt számunkra nagyon nehéz.Elengedni a régi szép időket, emlékeket,de erről szól az élet.Közhely,viszont igaz miszerint ahol egy kapu bezárul,ott egy új kinyílik....
2023. jún. 9. 20:35
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Én 54 éves vagyok,megszoktam,hogy az élettel ez együtt jár.
2023. jún. 9. 20:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Lezárást.És nem, nem jár együtt az élettel. Ok és okozattal jár kizárólag együtt.
2023. jún. 9. 22:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Közhelyre meg sose adj kérdező, csak nézd meg a sok sok magánbyos emberkét válás után, vajh kinyilt számukra az "új ajtó"-nekem nem tűnik kinyitnak, sokkal inkább gödörnek és csapdának. Látván, hogy mit köszködnek, és milyen következményeket viselnek a leszármazottjaik utána.
2023. jún. 9. 22:04
 4/8 anonim ***** válasza:
magányos, küszködnek
2023. jún. 9. 22:05
 5/8 anonim ***** válasza:
2023. jún. 9. 23:08
 6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szép szám! Köszönöm!
2023. jún. 9. 23:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Nqgyon nehezen élem meg, mert ragaszkodó típus vagyok. Régi plàtói szerelmeimet is nyomom követem mai napig, hogy mi a helyzet velük ha már el is múltak a gyengéd érzelmek régen. Minden búcsút nehezen élek meg, még olyat is, ami csak közvetve érint, pl egy zenekar feloszlása.
2023. jún. 10. 14:47
 8/8 anonim ***** válasza:
7 Ideje utána nézned mi történt a gyermekkorodban, és ki volt az a személy akit elveszítettél, és aki miatt nem tudsz normálisan lezárni az életedben semmit, mert a mai napig ott van benned a gyász.
2023. jún. 10. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!