Hogyan lehetne úgy elbúcsúzni az élettől, hogy ne fájjon, és ne kelljen temetni sem? (Nem akarok további anyagi gondokat a családomnak. )
Mindenki azt mondja, hogy a rossz után mindig jó jön.
Ez egy hülyeség!
Nekem már 8 éve tart a rossz, és eddig minden erőmet beleadtam a változtatásba, de sajnos egyre mélyebb a gödör!
Nem maradt más választásom, ennyi. Feleség, gyerek nincs, úgyhogy nem hiányoznék senkinek...
Tudom mire gondolsz,de semmiképp ne tedd!!
Tudom,mindenki ezt mondja,de akármilyen mélyen is vagy,és egyre nehezebb hinni vagy reménykedni úgy akármiben is,próbáld meg keresni a jót,próbálj összpontosítani a jóra!
Sok "közösség" van ahol a te helyzetedben lévő emberek vannak,keress fel egy ilyet és ott ismerkedj,add ki a problémádat,kérj segítséget,barátkozz!Vagy szerezz be egy kisállatot esetleg.Vagy ha ezeket mind elveted,esetleg jelentkezz be egy pszichológushoz.
Nem hiányoznál senkinek?Amint fent említetted a családodat.Szerinted nekik nem hiányoznál?Nem tudom hogy milyen a kapcsolatotok,de akármilyen konfliktus van a családok között,attól ugyanúgy szeretik egymást!:)
Tudom,tudom nekem biztos könnyű beszélni,mert nincsenek gondjaim.Vannak.Mint mindenkinek.Csak igyekszem,próbálok optimistán vagy esetleg ha más nincs akkor sem pesszimistán,hanem realistán hozzá állni a dolgokhoz!:)
Mielőtt tényleg megtennéd,kérlek legalább egyvalamit próbálj meg/ki a fentiek közül.Hátha segít
:))
Aki igazán öngyilkos akar lenni, az nem köti egy világ orrára, hanem megteszi.
Az, aki kiáll - akár névtelenül is - a nyilvánosság elé nyafogni, az csak sajnáltatni akarja magát.
Legyen meg az akaratod: jajj, de szar neked, szegénykém!
Most aztán mars vissza dolgozni, és próbálj meg felnőtt ember módjára viselkedni, elég volt a hisztizésből és az önsajnálatból.
Mindenkinek megvan a maga baja, senki nem kíváncsi a tiédre. Oldd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!