Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek a következő...

Mi a véleményetek a következő helyzetről? Egy rendezvényre bejön valaki rollerrel én pedig elkezdtem nézni a rollert. Ő pedig oda jön hozzám és megkérdezi, hogy az a probléma, hogy nem szabad ide bejönni rollerrel? Én pedig a következőt válaszolom:

Figyelt kérdés
- Elnézést kérek a szigorú tekintetért. Nem vagyok biztonsági őr vagy ellenőr vagy bármi hasonló, egyszerű vendég vagyok. Csak azért néztem a rollert, mert érdekelnek a rollerek, én is venni akarok egyet és elgondolkoztam azon, hogy esetleg pont ilyen típust vegyek-e. A szigorú tekintetnek pusztán az az oka hogy mikor a személyes részhez értem a gondolatmenetben (hogy vegyek e ilyet) mélyen elgondolkozva magamba fordultam.
2023. jún. 9. 07:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Az lenne betegseg,h ki merem mondani ,amit gondolok???? 🤣🤣

Sokan kimondjak,amit gondolnak.

Nem kontrollalasi celzattal sokszor.

Az sem betegseg,h rendreutasitunk vkit,aki lathatoan vetett az illemszabalyoknak . Regen meg megtanitottak viselkedni a gyereket a szulok,( h pl rollerral nem illik bemenni egy rendezvenyre)ma mar nem tanitjak oket sajnos.

A minden aron konfliktuskerules a flegmatikus szemelyiseg alapkove. Ez sem betegseg. A kolerikus meg utasitgat,kontrollal. Olvass utana szakirodalomban. Florence Littauer: Szemelyisegunk rejtett tartalekai c konyben megtalalod.

2023. jún. 9. 11:29
 12/23 A kérdező kommentje:
Pontosan. Más dolgába beleszólni betegség. Ha ez a munkád akkor nem de az önkéntes rendőrködés az miközben te magad is szegsz meg szabályokat csak esetleg nem pont azt de még az is lehet hogy igen. Finomabban szólva ez képmutatás.
2023. jún. 9. 14:47
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Rém kellemetlen volt ezt olvasni is, hát még átélni a roleres embernek milyen kellemetlen lehetett.
2023. jún. 11. 08:09
 14/23 A kérdező kommentje:

(Ha kellemetlen neki akkor valóban az a megoldás ha nem megy be rollerrel mert akkor nem fogja azt hinni hogy amiatt nézik.

Akkor ugyanis tiszta lesz a lelkiismerete. Egészből ugyanis az jön le hogy ő is nagyon jól tudja hogy olyan dolgot tesz amit nem kéne... )

2023. jún. 11. 08:35
 15/23 anonim ***** válasza:

A mini monológra, amit írtál hogy elhagyta a szádat a helyszínen, arra értettem, hogy kellemetlen.

Az, hogy rollerrel megjelenni ciki volt-e, attól függ, milyen rendezvény. Az operába mondjuk nem illik a roller, de egy szabadtéri könnyűzenei koncertre miért ne? Viszont, még ha tényleg oda nem illő volt a roller, az még nem jogosít fel senkit arra, hogy akkor ő is bunkó legyen, és addig bámulja a rollerest, amíg az meg nem kérdezi, hogy "mitnézel".

2023. jún. 11. 13:39
 16/23 A kérdező kommentje:

De azt is megúszta volna ha nem megy be vagy ha nem jön oda hozzám...

Ha nem lett volna neki ciki akkor nem jön oda hozzám...

Tudta ő jól hogy rosszat tesz ezért jött oda...

Na ez meg a nap vicce, hogy már nézni se szabad míg a másiknak egy durva szabálysértés szabad...

2023. jún. 11. 15:25
 17/23 anonim ***** válasza:
HOL sértett szabályt azzal, hogy rollert vitt be valahová? Alig tudok olyan helyről, ahol tilos lenne, ha leírnád, hogy konkrétan hol történt, az sokat segítene abban, hogy ne nézzünk téged totál elmebetegnek.
2023. jún. 11. 15:58
 18/23 A kérdező kommentje:
Esetleg tőle kéne megkérdezni hiszen ő tudja a legpontosabban hogy milyen szabályt szegett meg másképp nem zaklatott volna. Én nem járok rollerrel ezeket a szabályokat nem ismerem de ő viszont nagyon is pontosan tudta hogy szabályt szeg, csak szencséjére nem biztonsági őrbe futott bele....
2023. jún. 11. 16:22
 19/23 anonim ***** válasza:
Áruld már el kérlek, hogy HOL történt ez, milyen rendezvényhelyszínen.
2023. jún. 11. 16:58
 20/23 A kérdező kommentje:

Mintha ez számítana...

Ha megkérdőjelezni akarod azt enélkül is megteheted, már meg is tetted.

2023. jún. 11. 18:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!