Miért mondják rám hogy NPC vagyok?
Figyelt kérdés
Tudom mit jelent az NPC de nem értem miért mondják rám.
Új osztályba senki nem ismer, azt se tudják milyen vagyok és azt mondják rám hogy NPC vagyok. Talán azért mert antiszociális vagyok és szorongok? Egyszerűen nem tudom hogy lehet egy olyan emberről bizonyos dolgokat álítani akit nem is ismernek. 🙃🙃
2023. jún. 8. 11:16
1/5 anonim válasza:
"Talán azért mert antiszociális vagyok és szorongok?" Szerintem ezért. Biodíszletnek tűnsz.
2/5 A kérdező kommentje:
Jó, akkor értem, köszi
2023. jún. 8. 11:25
3/5 anonim válasza:
Igen, nem ismerkedsz emberekkel, eltaszitod mindenkit
4/5 anonim válasza:
Te aszociális vagy, nem antiszociális. Nagyon nem mindegy.
5/5 anonim válasza:
A legundorítóbb dolog mikor embereket ily módon csúfolnak, piszkálnak. Van olyan ismerősöm aki a gimit kezdte viszont nem igazán tudott beilleszkedni, erre elkezdték NPC-nek kikiáltani. Hogy mondhatja azt egy ember a másikra, hogy ő csak egy program nincsenek is önálló érzelmei, gondolatai stb. ÚGY hogy nem is ismeri. Tehát valószínűleg azért hiszi ezt mert nem tud róla semmit. Másik részről pedig pont azok az NPC-k akik ezt mondják másokra mivel így beállank a tömegbe és meglovagolják ezt a trendet a többiekkel együtt. Attól, hogy antiszociális vagy attól még vannak gondolataid sőt megkockáztatom több is van neked mint annak az embernek aki ilyeneket mond rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!