Miért mondják ezt rám ha nem igaz?
Néhány lány osztálytársam folyton azt mondja hogy én mekkora egy rib**c vagyok meg hogy kurv*. Olyanokat is kitalálnak hogy én push-up bugyit (???) hordok meg hogy az a srác aki nekem tetszik megfogta a seggem amikor én fára akartam mászni (ezzel csak az a gond hogy nem akartam fára mászni).
A hátam mögött kibeszélnek de amúgy meg ott jópofiznak nekem.
És azt nem értem hogy miert mondják azt hogy én rib**c vagyok amikor nem sminkelem magam nem festem a hajam nem hordok olyan ruhákat nem iszok nem járok bulizni meg semmi.
Szerintetek miért van ez?
13L
Szia :)
velem is sokszor van így, én már tudom kezelni. Sajnos ilyen mindenhol van, és valószínű féltékenyek rád. A legjobb ha le*arod mert ha nemigaz(gondolom nem) akkor a normális emberek nem foglalkoznak az ilyesmi pletykákkal amíg esetleg nem tőled halják. Aki igaz barátod úgy se ezek alapján ítél majd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!