Hogyan jellemeznéd az 1999-2006 közti időszakot?
Van egy mese, Segítség, hal lettem.
Annak a végén a gonosz hal megissza az emberré változtató szérumot a víz alatt. Csak hát az ember nem tud lélegezni a víz alatt.
Ez történik napjainkban is. A mértéktelen fejlődés ide fog vezetni.
Hát akkoriban mindennek tudtunk örülni, mindent megbecsültem. :)
Az első nintendom, az új színes tv-t, a parabola antennát, a walkmanem, az első telefonunkat, ami vezetékes volt, a betárcsázós modem netet, napi 15 percet neteztem, aztán haverokkal bicajozás, focizás, stb.
Örülök hogy mind ezt átélhettem, még a felvevős videónkat is. :)
1998-ban születtem, szóval kisgyerek voltam.
Amire emlékszem, hogy napilapot vettünk, ment a rádió egész nap, este pedig TV-ztünk. Lehetett azért normális dolgokat is nézni, mi pl. a Legyen Ön is Milliomost néztük, hétvégente pedig a Luxor-és Ötös Lottó sorsolást.
Tehát nemcsak az ilyen Valóvilág meg Győzike show és társai moslékműsorok mentek...
A rádióban is jobb zenék szóltak, a Sláger és Danubius rádiók, előbbi ugye a mai Retro rádió megfelelője, de, szerintem az akkori új zenék, előadók se voltak annyira gagyik, mint a mostaniak. Pl. az egyik válaszoló által említett TNT is egész szórakoztató zene, mégha akkoriban unalmasnak is tűnhetett.
És igen, nem volt internet, hozzánk csak 2005-ben kötötték be (épp elsős lettem), újságokat vettünk/olvastunk, meg néztük az esti 18:30-as híradót, mégse maradtunk le semmi fontos dologról.
Amit még kiemelnék, hogy az időjárás is jobb volt akkoriban: még voltak igazi telek, és nyaranta sem volt 40 fok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!