Mik a nők szuperképességei?
Figyelt kérdés
Azt gondolom, hogy a nők is nagy teherbírással és nagy toleranciával rendelkeznek, de kíváncsi lennék arra, hogy ti mit gondoltok.(Ez nem egy feminista kérdés, én csak szimplán kíváncsi vagyok)2023. jún. 8. 08:22
21/33 anonim válasza:
A nagy semmire szülés
Anyósra panaszkodás
Munkakerülés
23/33 anonim válasza:
Senki nem lőtte el a női nem 4 csodáját, ejnye. Bevállalom a 0%-ért is:
-nedvesnek lenni fürdés nélkül
-vérezni vágás nélkül
-tejet adni fűzabálás nélkül
-hülyeségeket beszélni kérdezés nélkül.
24/33 anonim válasza:
Nincs ilyen. Nekem egyéni szuperképességem, hogy ha leejtek vagy leverek valamit, valahogy elkapom, mielőtt földet ér.
25/33 anonim válasza:
24. Azért ennyire itt sem proli senki, hogy ilyen Móricka vicclapos f@szságokra legyen vevő.
26/33 anonim válasza:
Kérdező, remélem, örülsz a válaszoknak, minden hasonló témában hasonlókra számíthatsz.
27/33 anonim válasza:
És hány választ adott ugyanaz az 1 ember egy tucat fiókból? Végig lehet követni az értékelési százalékok mintázatát, ahogy átlép a következő profilba és arról is hagy egy kommentet majd végigpontoz.
Elég feltűnő, hogy az oldal aktivitása sehol nincs ehhez képest, majd hirtelen a semmiből 20 komment és 20 különböző értékelés generálódik néhány perces szakaszokban.
28/33 anonim válasza:
Hát, igen, az incel gyerek hozta magával a haverjait meg a több IP címet lepontozgatni meg ekézni a nőket.
29/33 anonim válasza:
Szarkavarás, rivalizálás, hiszti, nagyravágyás, kiszámíthatatlanság, bosszúvágy, kicsinyesség, ilyenek...
30/33 anonim válasza:
Imádom a lábfejük hajlékonyságát. Toleránsabbak, mint a pasik.
Sokuknak a hangja érdekes, egyedi. Jól áll többüknek, ha flegmák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!