1/26 anonim válasza:
Ismerem a magyar helyesírást és alkalmazom is. Manapság ezzel már a kevesek közé tartozom - sajnos -.
2/26 A kérdező kommentje:
Jöhetnek akár furcsa, vagy meghökkentő dolgok is.
2022. ápr. 17. 16:15
3/26 anonim válasza:
Melóhetet követő első szabadnapomon tudok akár egyhuzamban 12 órát is aludni. Pedig nem is kell a munkában túlterhelnem magam. És csak napi 8 órában dolgozok.
4/26 Dr.med.habil. Genya válasza:
Ha szabad a ferdites szabadsagaval elnem, akkor talan azt emlitenem, hogy nagyon targyilagos vagyok mindig. Soha nem ontenek el az erzelmek, es mindig tiszta fejjel dontok.
Kivaloan engedem el azok a gondokat, problemakat, amiken nem lehet valtiztatni.
5/26 anonim válasza:
Tudok teleportálni meg láthatatlanná válni
6/26 anonim válasza:
Rohadt sokat tudok inni berúgás nélkül.
7/26 anonim válasza:
Picit nehezen ugyan, de meg tudom nyalni az orrom 😎😋
9/26 anonim válasza:
#7 vagyok. Megnéztem és már nem😨😱 Pár éve még ment.🙄
10/26 anonim válasza:
Iszonyat nagy a testem állóképessége. Hatalmasakat estem és sosem sérültem meg. Max zúzódásaim voltak. Bármilyen külső hatás ér nyilván többnyire ütésekre gondolok egyátalán nem sérülök meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!