Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem lehetek intelligens, ha...

Nem lehetek intelligens, ha úgy feltudnak idegesíteni, hogy alpári módon nyilvánulok meg, illetve bele is vernék az illető arcába?

Figyelt kérdés

2023. jún. 7. 13:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
77%
Ez nem intelligencia, inkább nyugalom függvénye.
2023. jún. 7. 13:25
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ebből a szempontból nem.De ezen is lehet javítani,ha foglalkozol vele.
2023. jún. 7. 13:26
 3/18 anonim ***** válasza:
Felőlem lehetsz ettől függetlenül intelligens, és tanult, de ez modortalanságra utal. Én is ilyen vagyok mondjuk. Tanultam sokat, sok tanárom azt mondta, hogy intelligens vagyok, és jóképességű, de én is ilyen modortalan vagyok. Biztos abból fakad amilyen helyen lakom, mióta élek/agresszív emberek mindenhol, állandóan jön a rendőrség, stb/. Próbáltam már ezt kezelni több-kevesebb sikerrel, de csak az segített mikor heti háromszor küzdősportra jártam. Ott levezettem a feszkòt. Viszont most melò mellett nincs rá időm sajna, mert otthon se vagyok sose.
2023. jún. 7. 13:28
 4/18 anonim válasza:
100%
Úgy gondolom ez nincs összefüggésben az IQ-val, viszont az érzelmi intelligenciával annál inkább. Ez indulatkezelési probléma. Egyrészt indokolatlanul fel tudod magad húzni dolgokon (mert le is pereghetne rólad), másrészt, miután felhúztad magad, nem tudod megfelelően szabályozni az érzéseidet. Nyilván nem az a megoldás, hogy elnyomod magadban, mert az a másik véglet. Inkább a belső feszültségedet kellene valahogy oldanod, hogy ne hozzanak ki az emberek ennyire a sodrodból. Ezekre vannak különböző technikák, illetve nem árt a mélyére nézni a dolgoknak, hogy mi miatt lehetsz ilyen instabil (önbizalomhiány, fel nem dolgozott sérelmek, túl erős egó és önérzet, stb.).
2023. jún. 7. 13:36
 5/18 anonim ***** válasza:
0%
Az intelligencia meg a tanultság más. A tanultság csupán memória, az intelligencia meg kvázi tudatos, figyelmes ember, aki igyekszik az élet folyamatait kifürkészni és boldogan, nyugodtan élni. Mondjuk Gótama (a buddha) intelligens.
2023. jún. 7. 13:37
 6/18 anonim ***** válasza:
Nem mindegy hogy valaki tudatosságból vagy tudatlanságból haragvó, de én úgy gondolom hogy mindenképpen indulatkezelési probléma. Ettől még lehetsz bölcsész, de akár kukás is.
2023. jún. 7. 13:42
 7/18 anonim ***** válasza:

A lobbanékonyságnak semmi köze az intellektushoz.

Exemnek is hihetetlenül jó agya van, valahol 140 körül mérték neki az intelligenciaszintjét, többdiplomás, szakmailag elég top tier, az apjával mégis torka szakadtából üvöltött meg hozzávágott dolgokat, mielőtt megszakította vele a kapcsolatot (egyébként jogosan, ebbe nem mennék bele). Kettőnk között is voltak hangos viták, ordibálós veszekedések. Meg lehetett vele szépen beszélni mindent, miután lenyugodott, de nem volt soha ez a passzív-agresszív, vitából elmenekülős fajta, mint a legtöbb nő (szerencsére amúgy, azok jobban irritálnak).

2023. jún. 7. 14:32
 8/18 anonim válasza:
Én nem az 5-ös hozzászóló vagyok, de a "fel tudnak idegesíteni" azok külön írandó szavak. A "felidegesíteni" az lenne egyben, a "tudnak" az egy beékelődő szó az igekötő és az ige/igenév közé. Hozzátenném, hogy alapvetően nem kötöttem volna bele a kérdésed helyesírásába, de a reakciódra már muszáj volt.
2023. jún. 7. 15:28
 9/18 anonim válasza:
Előzőhöz még annyit, hogy online kommunikációban én magam is elkövetek hibákat, mert nem igazán vizsgálom felül, amiket írok, mert gyorsan ír az ember. Viszont, ha jogos a kritika, azt illik megvizsgálni mielőtt neki támadok a másiknak. Bár az is tény, hogy az 5-ös válaszoló is enyhén provokatív stílusban írt, mégha igaza is volt.
2023. jún. 7. 15:32
 10/18 anonim válasza:
Na, én is elírtam. Helyesbítve: "nekitámad".
2023. jún. 7. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!