Mit tennétek, ha a horkolásotok zavarná a párotokat?
Nálunk ez régi probléma. Nagy nehezen rávettem, hogy műtesse meg az orrát. Sajnos nem lett jobb, most ülve alszik, nagyjából beválik, de hajnalra mindig elfekszik álmában. Amíg nem volt gyerekünk, füldugóval aludtam mellette, de utána már nem mertem betenni, mert nem hallanám, ha felébred a gyerek.
Sajnos csak két szobánk van, a szomszéd szobába is áthallatszik, annyira erősen horkol. Nagyon sok konfliktus van miatta köztünk, éjjeli, reggeli veszekedések. Már gyűlölünk lefeküdni aludni. Van, hogy csak hajnali 2 kor fekszünk le, amíg már nem látunk a fáradtságtól, mert szeretjük egymást és nem akarunk veszekedni. Sehogy sem jó...
Nálunk a külön szoba jött be.
Néha még így is áthallom a horkolasát.
Nálunk a férjem horkol néha durván. Lökdösni szoktam,akkor picit abbahagyja de hiába fekszik át másik oldalára ő bármilyen testhelyzetben tud horkolni.
Az a baj hogy füldugót ébren se viselem el, alvásnál végképp nem tudnám.
Külön szoba se játszik mert nincs annyi. Nálunk marad a lökdösés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!