Mi a terved a nyárra?
Célok, utazás vagy üdülés.
Ilyesmikre gondolok
Német órákra járok, remélhetőleg végre összejönnek a baráti találkák, unokatesóimmal megyünk el párszor kirándulni, lehet, hogy a hétvégi házukban töltünk egy hetet (masszív felújítások vannak, és még képlékeny a dolog). Illetve szüleimmel is van pár program tervben.
Meg még van 3 hét vissza a diákmunkámból, és nagyon úgy néz ki, hogy még egy konferencián is részt veszek majd hamarosan.
-Felvételt nyerni egyetemre/július 26-án kiderül/
-Elvégezni a jelenlegi tanfolyamot, amire járok/július 22-én vizsga/
-Venni egy másik autót, mert a mostani már nagyon rossz, és nem érdemes már szerelgetni annyi baja van. Jelenleg is lerobbanva állok napok óta egy faluban, de legalább a melóm nincs messze. Mivel hétvége van megallt az élet, se alkatrészbolt, se szerelő, se másik autó. Kb 20 embert hívtam fel, hogy érdekel a hirdetett autója, de mind azt mondta, hogy nem lehet megnézni jelenleg, várják 1 hetet, kettőt, stb.
-Elköltözni/Jelenleg egy putri faluban élek, és valami szebbre vágyunk már egy kicsivel/
-Edzeni
De lehet céget is váltok, mert egyre gázabb a melòhely, ahol vagyok.
Októberben meg elmegyek 3 napra egy olcsó utazásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!