Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire higgyek a megérzéseim...

Mennyire higgyek a megérzéseimnek?

Figyelt kérdés
Pár nap mulva utazok el Szerbiába. Már az elején is féltem ettől a dologtól, de a végén a családtagjaim és a barátaim csak rá beszéltek hogy menjek. Már kifizettem az utat is. De már 1-2 hete annyira stresszelek ezen. Ma kezdtem el bepakolni, de még mindig annyira félek. Többen azt mondták hogy ennyire ne befolyásoljanak a megérzéseim. De ma már sírva fakadtam többször is, annyira ideges vagyok emiatt. Nem tudom mit kéne tennem. Esetleg bárki meg tudná mondani hogy ilyenkor mi a jobb?

2023. jún. 3. 18:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer voltam egy helyen, nagyon nem akartam menni, de nagy volt a nyomás! Amikor odaértem, olyan rosszul éreztem magam, hogy elképesztő! Nagyon bántam hogy elmentem! Ott tudatosult bennem, hogy magamra kell hallgatnom és az érzéseimet kell követnem! Valamit nem lehet csak úgy kilogikázni! Ha rosszul érzed magad valakitől/valamitől, hagyni kell!
2023. jún. 6. 13:33
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire félsz ne menj! Nem fogod élvezni.
2023. júl. 20. 16:22
 13/13 Senior Séf ***** válasza:
100%
Ez az egyik nagy különbség férfi és nő között. A férfi a logikát követi, tényeket vesz számba, érveket és ellenérveket ütköztet, míg a nő az érzései, megérzései mentén él és ítél. A legtöbbször nem is rosszul. Én pasiként, a tények közelebbi ismerete nélkül nem vagyok kompetens, de a helyedben hallgatnék a megérzéseimre.
2023. júl. 21. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!