Mennyire higgyek a megérzéseimnek?
Tudod így akkor kimenni az utcára is veszélyes lenne!
Értem hogy most ilyen megérzésed van, ha erről halasz és jobban beleképzeled magad így tudatalatt is félhetsz az utazástól!
De ha annyira stresszelsz rajta, akkor az egész utat nem fogod élvezni így inkább mond le! Vagy magadba rakd rendbe a gondolatokat, hogy ne ilyen rettegve menj el!
De rengeteg utazó van és csak kis százalék az akit baleset ér, szerintem nyugodtan elmehetsz és szerezhetsz egy jó élményt és tereld el a gondolataid az ilyenekről!
Én rendszeresen járok oda biciklizni, nekem nincs rossz tapasztalatom.
Egyebkent hova mesz? Hany napra?
Több helyre mennék, 3 napra
Szerintem is hallgathatsz a megérzéseidre, de eddigi tapasztalataim szerint Szerbia nem veszélyes hely. Nem volt gondom abból, ha bárhol magyarul megszólaltam. Természetesen a szerbekkel angolul kommunikáltam. Nem volt semmi gond egyik szerbiai ottlétem során sem. Ebben én megnyugtatlak, hogyha nem csinálsz semmi olyat, ami a szerbeket felbőszítené (pl Nagy-Magyaroszágos póló, zászló), csak tényleg egy átlagos turista vagy, akkor nem lesz gondod!
De ettől függetlenül, ha rossz előérzeted van, hallgass arra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!