Felnőtt emberek miért versengenek meg mérik össze, kinek mije van?
Figyelt kérdés
Pl. amikor megy a farokméregetés, hogy kinek van erősebb autója, több pénze, ki hány nőt dugott meg stb.. Miért nem a saját dolgukkal foglalkoznak? Ez nem óvodás szint?2023. jún. 1. 13:58
1/7 Metionin válasza:
De az. Sokan nem tudnak túllépni a kiscsoportos bibí nekem ez és ez van szinten.
2/7 anonim válasza:
Mert valójában boldogtalanok, és kizárólag mások pozitív ítéletei alapján érzik magukat valakinek. Gyerekkorban valószínűleg nem kaptak elég szeretetet vagy elismerést.
3/7 A kérdező kommentje:
Azért ez nagyon szomorú. Belegondolva, nem is tudom, hogy idegesítőek vagy éppen sajnálatra méltóak az ilyen emberek. Mindenesetre nagyon rossz lehet nekik. :o(
2023. jún. 1. 14:21
4/7 anonim válasza:
Én ezt már gyerekkoromban sem értettem, mikor kérdés volt a családban, hogy na és a többieknek hányas lett a dolgozat. Kit érdekel? Nem az a fontos, hogy nekem hogy sikerült?
5/7 anonim válasza:
Anyagias gondolkodásnak hívják, pszichés bibi, gyermekkori hiányérzetek miatt alakul ki, ld. Tim Kasser.
6/7 anonim válasza:
Mert dolgozik az egó, hogy én legyek a legtökéletesebb, a legjobb, a legszebb..stb...
7/7 anonim válasza:
Nem nőttek fel, meg magyarok vagyunk: mi ilyenek maradunk már mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!