Úgy kell intézni hogy kevesebbet talalkozzanak és nem erőltetni semmit.
2022. júl. 5. 12:16
2/17 Savlekotő válasza:
Meg dicsérni a szülőket, általában nem magától utalodik meg egymással két testvér sem..
2022. júl. 5. 12:20
3/17 anonim válasza:
Semmit, amíg nem verik egymást agyon, vagy hasonló, addig kettejükre tartozik a dolog.
2022. júl. 5. 12:30
4/17 anonim válasza:
Semmit, nem kell velük foglalkozni
2022. júl. 5. 12:30
5/17 anonim válasza:
De képzeld, a testvéreknek is van saját személyiségük, ugyanúgy mint mindenki más a világon nekik is vannak akik szimpatikusak, vannak akik nem, vannak akikkel kijönnek, vannak akikkel nem. A gyerek nem a szűlő tűpontosan beprogramozott klónja képzeld már el.
2022. júl. 5. 12:31
6/17 Savlekotő válasza:
Pedig mindig lehet látni egyik segge nyalva volt persze hogy a másik meg utalta..
2022. júl. 5. 12:33
7/17 anonim válasza:
Unokatestvérek van szó, nagyon valószínű, hogy a szülők jobban nyalják az unokaöccsük seggét mint a gyerekükét. Én pl.felnőtt koromban utáltam meg és szakítottam meg a kapvsolatot a testvéremmel,köze nincs hozzá anyánknak.
2022. júl. 5. 12:40
8/17 anonim válasza:
Mi se szerettuk egymast, de tok egyszeru volt az ok: nagymamam kivetelezett az unokatesommal es gyerekkent sokat voltunk nala sajnos.
Borzaszto volt igy felnoni, o volt az isten, mindig, minden korulmenyek kozott, csak mert fiu volt.
Nem is tartom a kapcsolatot veluk.
Ez nem alakul ki csak ugy magatol altalaban, a szulokben, csaladban kell keresni a hibat elsosorban.
2022. júl. 5. 13:04
9/17 anonim válasza:
Ja, és pl.az én "apám" egy műveletlen,erőszakos, agresszív,alkoholista görény volt, aki a nők,gyerekek bántalmazása mellett állatkínzó is volt, nem egy kutyánkat és macskánkat ölt meg csak úgy. Minket kb.hulladékként kezelt. Voltak gyerekek az iskolában akiknek az apja csak fele ennyire volt féreg. És azok a gyerek verték és fenyegették a kissebbeket az iskolában, loptak, betörtek. Én viszont soha nem bántottam sem más gyerekeket, sem állatokat, nem lettem erőszakos, diplomás vagyok és rendezett az életem.
De ismerek olyan családokat ahol rendesen nevelték a gyerekeket, aztán mégis drogos semmirekellő lett a fiúk.
2022. júl. 5. 13:05
10/17 Savlekotő válasza:
Semmit, amíg nem verik egymást agyon, vagy hasonló, addig kettejükre tartozik a dolog. Utána a rendőrség hallotkem bíróság dolga lesz. Ezért kell oda figyelni , és nem kivetelezni egymáshoz hasonlítgatni, stb,
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!