Ilyen kapcsolat tényleg létezik?
Én ezen az oldalon találkoztam életemben először azzal a fétissel, amiben a párok egymást etetik, hogy minél kövérebbek legyenek. Gondoltam polgárpukkasztás, kamukérdés. Azonban a közvetlen környezetemben mintha pont egy ilyen lenne. Bátyámról van szó, mindig is vékony, sportos volt. Amióta összejött a mostani barátnőjével, leállt a sporttal, és már legalább 30 kiló van rajta azóta, pedig csak két éve vannak együtt. A csaj heti 4x sportol, modell alkat, meg egyébként is gyönyörű, az a fajta, aki bárkit megkaphat. Nehéz elképzelni, hogy tolerálná egy ilyen ember a párja elhízását. És látszólag nagyon odáig van bátyám testéért, meg amúgy érte.
Lehet csak belelátok dolgokat, de elképzelhető, hogy egy ilyen hízlalásos kapcsolatba keveredett a tesóm? Hogy lehetne ezt úgy kipuhatolni, hogy az ne legyen kínos?
Feeder fétis, vagy miaszösz neve.
Szerintem ezt nem lehet finoman kipuhatolni, és komolyabb egészségügyi probléma beàlltàig nem is fog vele foglalkozni a bàtyàd sem.
Hát volt egy-két érdekes megszólalása. Egyszer apa beszólt a bátyámnak, hogy ha többet eszik, mint ő, akkor kövérebb is lesz az biztos. Erre válaszolta a barátnője, hogy "hadd egyen, ráfér". Illetve mintha rendszeresen többet szedne magának, és a végén "még ez is rád vár szívem", mert természetesen nem bírja megenni.
De lehet ezeket csak én magyarázom be, nem tudom, kicsit már borúsan látom a dolgokat, mert aggódom azért érte. Rákérdezni biztos nem fogok, nem vagyunk azért olyan viszonyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!