Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Furcsa ha valaki még a saját...

Furcsa ha valaki még a saját esküvőjére sem vesz ki szabit, hanme melóból rohan az esküvőre majd onnan rihan vissza melózni? Még 1 nap szabit sem volt képes a saját esküvőjére rááldozni?

Figyelt kérdés
2023. máj. 27. 12:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem az, de akkor miért vállal maga mellé társat?
2023. máj. 27. 15:21
 12/19 anonim ***** válasza:
60%
Kolléganőt nem überelik, aki ebédszünetben ugrott ki. Utána tudtuk csak meg 😂
2023. máj. 27. 17:16
 13/19 anonim ***** válasza:
66%
Nem. Gondolom a párja kihisztizte az esküvőt.
2023. máj. 27. 17:16
 14/19 anonim ***** válasza:
64%
Nekem nem furcsa, számomra az a furcsa, hogy valaki vagyonokat költ 1 napra, hogy tökéletes legyen minden. Nekem pl nőként nem fontos ennyire a házasság. El tudom képzelni, hogy 2 tanúval egyszer hozzámenjek valakihez, de az ilyen fényűző, vagyonokat felemésztő esküvő nagyon távol áll tőlem. Inkább egy szép utazás kettesben a jövendőbeli párommal, az nekem sokkal jobban megérné a pénzt, mint egy nagy esküvő. Valakik meg teljesen rabjai lesznek, hogy minden tökéletes legyen, ruha, helyszín stb. Mások vagyunk és ez így van jól, csak az a fontos, hogy a pár két tagjának jó legyen úgy, másnak semmi köze hozzá.
2023. máj. 28. 20:26
 15/19 anonim ***** válasza:
A nevelt lányom, a lány éppen aktuális párja, a lányom gyerekei voltak jelen az esküvőmön - az anyakönyvvezetőn és a feleségemen kívül - és teljesen rendben volt minden, - senkinek nem kellett ennél több ahhoz, hogy összeházasodjunk a jelenlegi feleségemmel. A népjóléti intézmények, szociális hálózatok állami gondozásban, ill. alapítványok formájában (nem) teszik a dolgukat, - a magánember szintjén kötött házasság nem tartozik a szociális ellátásba, jóléti intézmény rendszerbe és akire tartozott valamilyen szinten a házasság ténye, annak jeleztük, több emberre meg nem tartozik a magánéletem. 2-3 óra alatt lezavartuk az esküvőt, ünnepi ebéddel együtt, aztán ment mindenki a dolgára, - nem volt több napos, tántorgással egybekötött pénzballon eregetés és ez így volt jó.
2023. máj. 28. 23:49
 16/19 anonim ***** válasza:
68%
Az esküvőket hétvégén, - azon belül is (súllyal) szombati napokon szokták lebonyolítani. Puszil a Nyuszi!
2023. máj. 28. 23:51
 17/19 anonim ***** válasza:

16-os, és?

Felhívom a figyelmedet, hogy egyrészt ennek az az oka, hogy a többség azért csinál valamilyen kisebb-nagyobb összejövetelt, amire a családtagok többsége nyilván hétvégén tud elmenni.

De aki nem akar semmilyen ünneplést, annak miért ne felelne meg a normál hivatali idő hétköznap? Ez mellesleg az, ami tényleg ingyenes, a hétvégi esküvőért fizetni kell, mivel soron kívül hívják oda az anyakönyvvezetőt.

2023. máj. 29. 10:59
 18/19 anonim ***** válasza:
Két kollégám éppen így házasodott össze. Igaz, második volt mindkettőnek.
2023. máj. 29. 15:50
 19/19 anonim ***** válasza:

13-as, vagy esetleg hasonló beállítottságú? De ez nyilván fel sem merül, egyszerűbb rögtön fikázni egy olyan embernek a párját (még csak nem is a kérdésben szereplő valakit), akiről annyit tudsz, amennyit leírt ide a kérdező.

A gyakori ismét hozza a színvonalat…

2023. máj. 29. 16:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!