Egyes emberek miért annyira depressziósak, negatívak, hogy nem veszik észre, hogy a nyár, a strand, a napsütés a legjobb dolog a világon, és képesek bent rohadni a lakásban, nem élvezve az életet?
Figyelt kérdés
2023. máj. 26. 22:48
12/17 anonim válasza:
Amúgy én szeretem a nyarat, a természetet, akár még egy strandolást is. De ezek úgy az össz idő 5-10%-át teszik ki.
13/17 anonim válasza:
Utálom a nyarat, a strandot a napsütést mivel nagyon érzékeny, szinte hulla fehér bőröm van, úgyhogy nekem ez az idő kész kínszenvedés. Ha kimozdulok vagy óránként kenhetem magam minimum 50 faktoros naptejjel vagy 40 fokban is egy vékony anyagú hisszúujjúban izzadok, hogy a lehető legtöbb bőrfelületet takarjam,különben kb fél óra alatt úgy néznék ki mint a sült homár. Szóval nekem nem a legjobb dolog. Ennek ellenére nem punnyadok a lakásban (csak ilyenkor vagy kora reggel vagy inkább késő este modulok ki) spontán, vidám vagyok és élvezem az életet,szóval köszönöm de depressziós sem vagyok
14/17 anonim válasza:
azért mert a napsutes es a nyar nem old meg semmit se legfokepp a depressziosoknal
15/17 anonim válasza:
A melegben mindig szarul vagyok, és nekem ma már meleg volt. Zúg a fülem, leesett a vérnyomásom, szétreped a fejem. Minden nyáron ez van. Szerintem ebbe fogok beledögleni.
16/17 A kérdező kommentje:
#15 El kellene menned orvoshoz, ez nem normális. Egy normál embernek pont, hogy pozitív hormonok termelődnek a szikrázó napsütéstől és nem szenved. Valószínűleg valami betegséged van.
2023. jún. 2. 16:32
17/17 anonim válasza:
Nekem ősszel és télen csodás minden. Ha esik az eső, belebújok az esőkabátomba, és kimegyek a szabadba. Belelépek a pocsolyákba, beszívom a nedves föld szagát. Imádom hallgatni az eső kopogását. Ha nem tudok kimenni, fülig érő szájjal kiülök az ablakba. A lehullott levelektől úgy érzem, felrobban a lelkem, olyan szépek.
Ha te nem így érzed, menj dokihoz, te beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!