Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet hogy nincs olyan...

Hogy lehet hogy nincs olyan lehetőség ebben a világban hogy ha valaki nem akar létezni akkor azon segítenek?

Figyelt kérdés
Én ezt nem értem, most ha én nem szeretném ezt az életet akkor nekik az miért jó ha erőltetik hogy éljek?? Ha valaki nagyon nem akar az úgyse fog tudni dolgozni se, meg nem is értek semmihez. Na mindegy de hogy lehet hogy egy világban mindenre van lehetőség csak eutanázia nem??

2023. máj. 25. 19:23
 1/6 anonim ***** válasza:
26%
hat ensem ertem..csak feleslegesen penzbe kerulsz az allamnak
2023. máj. 25. 19:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát az állam nekem pont hogy semmit nem ad...
2023. máj. 25. 19:53
 3/6 anonim ***** válasza:
13%
Mert az elitnek kell a rabszolga aki megtermeli a javakat, ennyire egyszerű. És tudják, hogy az átlagember nem tudja magát megölni, mert életösztönök sajnos...
2023. máj. 25. 19:57
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Lepontoznak, de kontraválaszt nem adnak. Kedves. 3-as voltam.
2023. máj. 25. 23:39
 5/6 anonim ***** válasza:
29%
Amíg adókat, járulékokat van esély kisajtolni valakiből - vagy az őt ápolókból, gondozókból, - addig a halál sem egyszerű történet itt, Magyarországon. Nem szabadulsz csak úgy az idiótáktól, vérszívóktól, - mert az túl egyszerű lenne és abból nem sok embernek lenne haszna!
2023. máj. 26. 06:53
 6/6 anonim ***** válasza:
55%

Van lehetőség eutanáziára.

Mindegy, hogy milyen ország állampolgára vagy.

Múlt hónapban egy barátnőm Édesanyja Svájcban vett búcsút az élettől.

Svájcon kívül még lehet menni Hollandiába és Belgiumba.

Lehet van a közelben más ország is, ahol elvégzik, de ebben a háromban biztosan.

Mindegy, hogy magyar vagy, kínai, vagy éppen kanadai, csak az számít, hogy az országban lehetséges e, ahol elvégzik.

2023. jún. 13. 06:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!