K melyik a jobb?
Figyelt kérdés
a papír recept volt a jobb vagy ez az elektronikus? mi az indok?2023. máj. 25. 09:02
A kérdező szavazást indított:
E recept elektronikus
papir recept
28 szavazat
1/5 anonim válasza:
Elektronikus jobb, nem kell rá figyelni, nem hagyod el, stb. Sokkal egyszerűbb mindenben az e megoldás.
2/5 anonim válasza:
Az elektronikus receptet nem tudod elhagyni
A doki ha ismer egy telefonhívásra is fel tudja írni amit ki tudsz váltani egyből, nem kell elmenni a dokihoz miatta
Más is ki tudja váltani helyetted úgy, hogy előtte nem találkoztatok, hogy odaadd neki a receptet.
Az egyetlen hátránya az elektronikusnak az, hogy sok doki öreg és bénázik a rendszerrel és nem mindig kerül felírásra a megbeszélt. Ez viszont nem a rendszer hibája.
3/5 anonim válasza:
Elektronikus egyértelműen. Felhívom vagy dobok egy mailt a dokinak, aztán már vehetem is át a gyógyszertárban.
4/5 A kérdező kommentje:
egyet értek veletek. szerintetek marad is ez a recept végleg?
2023. máj. 25. 10:54
5/5 anonim válasza:
Egyértelműen elektronikus. A rendszeresen használt gyógyszereimhez elég betelefonálni, ha felfáztam vagy elkezdett fájni a fogam, átmenetileg fel tudtak írni vényköteles gyógyszert, amíg eljutottam a dokihoz vizsgálatra. Plusz volt már szükség eseményutánira, ahol azért számít az idő, vidéken voltam épp és elég volt felhívnom az egyik magánrendelőt, felírták a receptet egy órán belül, azonnal ki is tudtam váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!