Elbasztam a nagy részét az életemnek mit tehetnék?
Elég önbizalomhiányos voltam, ezért hagytam mindenkinek körülbelül, hogy lábtörlőnek használjon, akiket a haverjaimnak hittem és akikhez ragaszkodtam egytől egyig kihasználtak. A szüleim mindent elintéztek helyettem úgy, hogy nem is kértem őket erre.
Nem is igazán csinálhattam miattuk dolgokat, nem intézhettem el körülbelül semmit.
És mindezek ellenére maradtam ebben a városban, ahol a srác, aki körülbelül mindig basztatott közép suliban a csoporttársam lett.
Szóval nagyon nem vagyok egészséges folyamat szorongok, valószínűleg szociális fóbiám is lett, és nagyon nem érzem így, jól magamat a bőrömben.
Egy balfasz vagyok és nagyon barátaim sincsenek, mert így, hogy is lehetnének, amikor egész életemben valaki szopatott vagy keresztbe tett nekem.
Mit tudok ezzel kezdeni?Elbaszta a többi ember az életbe vetett hitem. De valószínű, hogy az én hibám az én hibám, csak így nem hiszem, hogy valaha egészséges önbizalmam lesz. Most egyébként 20 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!