Miért törli magát le egyre több ismerősöm magát Facebookról?
#10:
Jó, fogadd el, hogy másoknak más a véleménye. Most pedig menj vissza a kis hasznos csoportjaidba. 👋😊
Azt látom, mint 13-as. Lányom régi gimis osztálytársnőire ránéztem a facén (azért érdekes volt a 10 év alatt látni, hogy mind egyetemre ment, itt volt erasmuson, ott volt ösztöndíjjal, jó nevű cégeknél gyakornokoskodnak, majd elhelyezkedtek, van, aki külföldön él,jó volt látni.) Gondoltam a napokban, hogy ránézek, hát szinte senki nem oszt meg semmit, sok helyen még fotó sem.
Lányom pár hét múlva indul egy távoli országba a férjével, de mondta is, hogy gondolkozik, hogy eleve töröltesse magát a facéról, vagy csak ne osszon meg semmit, még ismikkel sem.
Szóval ez ilyen trend lehet szerintem is. (Én amúgy egy szakmai csoport miatt vagyok fent, kamu névvel, de néha megsasolok ezt-azt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!