Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért törli magát le egyre...

Miért törli magát le egyre több ismerősöm magát Facebookról?

Figyelt kérdés
2023. máj. 22. 10:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
62%
Nem biztos hogy töröltek, lehet simán felfüggesztették a fiókot.
2023. máj. 22. 11:30
 12/20 anonim ***** válasza:
73%
Eljárt az idő a FB felett... nem tudott megújulni a platform.
2023. máj. 22. 13:11
 13/20 anonim ***** válasza:
53%
En az embereknel trendkovetest latok. Ritka a sajat elhatarozas. Egyik nap az egesz elete egy exchibicionistan nyitott konyv, a szules kozbeni fotokat is latod, masik nap a profilkepe is eltunik es nem lathato semmi. Ez csak olyan, mint amikor nyaron szormecsizmaban, telen szandalban jar, ha az a divat.
2023. máj. 22. 14:02
 14/20 anonim ***** válasza:
83%
Nekem már a dátumot se írja ki! Lehet hogy központilag be fog krepálni!
2023. máj. 22. 14:29
 15/20 anonim ***** válasza:
36%

#10:

Jó, fogadd el, hogy másoknak más a véleménye. Most pedig menj vissza a kis hasznos csoportjaidba. 👋😊

2023. máj. 22. 17:21
 16/20 anonim ***** válasza:
75%
Én 23 éves vagyok, és a saját korosztályomon azt veszem észre, hogy nagyon kevesen használjuk már. Nekem még meg van a fiókom és rajta van az alkalmazás a telefonomon, de alig használom. Most megnéztem a képernyőidőmet, a mai nap során 45 percig volt feloldva a telefonom, abból 42 másodperc volt a Facebook, akkor is azért használtam, mert jött értesítés. Abból a szempontból hasznos, hogy például nemrég végeztem egyetemen, és volt évfolyamos csoportunk, ahol a felsőbbévesek nagyon sok hasznos információt megosztottak, vagy éppen jelenleg is Facebookon szervezik a gimis osztálytalálkozót. Ezen kívül viszont egyre feleslegesebb a számomra, tele van reklámmal és ajánlott tartalommal, minden 20 reklámra jut egy olyan poszt, ami tényleg egy ismerős vagy egy kedvelt oldal posztja.
2023. máj. 22. 17:41
 17/20 anonim ***** válasza:
74%

Azt látom, mint 13-as. Lányom régi gimis osztálytársnőire ránéztem a facén (azért érdekes volt a 10 év alatt látni, hogy mind egyetemre ment, itt volt erasmuson, ott volt ösztöndíjjal, jó nevű cégeknél gyakornokoskodnak, majd elhelyezkedtek, van, aki külföldön él,jó volt látni.) Gondoltam a napokban, hogy ránézek, hát szinte senki nem oszt meg semmit, sok helyen még fotó sem.

Lányom pár hét múlva indul egy távoli országba a férjével, de mondta is, hogy gondolkozik, hogy eleve töröltesse magát a facéról, vagy csak ne osszon meg semmit, még ismikkel sem.

Szóval ez ilyen trend lehet szerintem is. (Én amúgy egy szakmai csoport miatt vagyok fent, kamu névvel, de néha megsasolok ezt-azt.)

2023. máj. 23. 09:28
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Igénytelen, értelmetlen időtöltés.
2023. máj. 24. 07:51
 19/20 Leveltetu ***** válasza:
Mert pont azt nem csinálja a facebook amire ki volt találva, ezért teljesen értelmét vesztette az egész.
2023. máj. 29. 10:17
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy közösségi média detoxot tart, és amíg az folyamatban van, felfüggesztette az oldalait. Aztán az is lehet, hogy besokallt az ott látottaktól (negativitás, veszekedés a legártatlanabb poszt kommentjeiben is, vagy röhögős smiley mindenhol) és úgy érezte, hogy jobb neki ezek nélkül. Vagy feleslegesnek tartotta, mert úgysem használja.
2023. jún. 24. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!