Ez egészséges jelenség?
Figyelt kérdés
Egyedül élek egy albérletben és életem csúcspontjának éltem meg mikor meg lett a saját, áltam bérelt lakásom. Hónapról hónapra élek minimálbérből egyenlőre de nem bánom, nem megy már neken a másokkal való együttélés. Néha teszek egy családlátogatást de ennyi. Viszont nagyon nehezen viselek el más embereket és kb remeteként élek mert úgy érzem jól magam. Szándékosan nincsenek valódi emberi kapcsolataim mert nem szeretem az embereket. Amikor emberek között vagyok mintha mindenféle egészségügyi gondok jelentkeznének, impotencia, zavartság, a gyomrom háborog stb. Utánna pedig ha hazaértem mintha ledobám a súlyt magamról és visszaáll minden a helyére. 22f2023. máj. 20. 12:46
1/3 anonim válasza:
Ha te így jól érzed magad, az a fontos. Nem kell mindenkinek társaságra vágynia. Még mindig jobb így élni, mintha magadra erőltetnél egy olyan életet, amiben szrul érzed magad. Viszont azt se felejtsd el, hogy az ember változhat, lehet, hogy ez csak átmeneti és egy idő után másképp érzed majd jónak. Az is normális.
Nekem is volt ilyen időszakom, pár évig egyedül éltem alberletben, mert nekem úgy volt jó. Aztán átkattant valami, most saját ház, férj, gyerek.
2/3 A kérdező kommentje:
Gyerekként is magamnak való voltam
2023. máj. 20. 12:53
3/3 anonim válasza:
Elég fiatal vagy még a remeteélethez, de hát ez van. Én is szeretek egyedül élni (mindig jól elvkktam egyedül), pedig voltam házas, az is jó volt, tudtunk egymáshoz alkalmazkodni. Lehet, hogy egyszer majd találkozol valakivel, akivel szívesen leszel együtt és nem akarsz majd mindig egyedül lenni. Addig meg ha jó így neked, akkor élj így. Nem ártasz vele senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!