Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gáz, ha valakinek fontos a...

Gáz, ha valakinek fontos a saját szülinapja?

Figyelt kérdés

Nekem jól esik,ha ilyenkor felköszöntenek vagy ha érzem azt, hogy szép ajándékkal vagy meglepetéssel akarnak örömet okozni. A férjem csak átadta a gyorspostás csomagolásban lévő könyvet, amit láttam, hogy hónapok óta megvett, meg az udvar hátsó sarkában le volt rakva 2 egynyári virág balkonládával együtt, mert még azt szánta nekem 😵😵

Semmi varázslatosság vagy ünnepi hangulat nem volt a napban. Úgy volt, hogy vacsizni is megyünk hát nem mentünk. Bort vettünk, hogy majd iszunk, hát nem ittunk. Akkor arról volt szó, hogy ma megborotválkozik, természetesen az is elmaradt. Végülis, ez csak egy átlagos, unalmas szar nap a nyuggerklubban.

26N

2023. máj. 19. 23:13
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
20, persze, hogy szervezek magamnak szülinapot! Nem lehet a szülinap csak egy sima nap! De nekem is jól esne, ha a szülinapom reggelén arra kelnék, hogy van gofri, meg latte macchiátó! Csak aztán arra kelek, hogy a kezem beleér a bilibe :D (19-es voltam)
2023. máj. 20. 21:40
 22/22 anonim ***** válasza:
47%

Úgy írtok, mintha megszervezni a párodnak egy kellemes napot agysebészet (férfiak nem tudnak lufit venni stb, érdekes nekem tudtak lufit meg tortát gyertyákkal is intézni) vagy valami ritkaság lenne.

Azért ha már együtt éltek, ismered a másikat, tudod minek örülne, kik a barátai, ha esetleg meg akarod őket hívni, stb. Igazából egy dolgot kell megbeszélni maximum, hogy “figyu Kata, akarsz valami programot a szülinapodon vagy mit terveztél”, kb ennyi. Ezután lehet megbeszélitek közösen, vagy esetleg azt mondja a másik, hogy lepj meg, de akkor is ad valami támpontot. Én az életben nem rendeltem magamnak tortát, pedig nem vagyok hercegnő.

2023. máj. 20. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!