Mit vegyek a lánynak szülinapjára hogy érezze fontos nekem?
Vehetsz neki egy szép, egyedi ékszert. (Nyaklánc,karkötő, fúlbevaló)
Vehetsz mellé neki egy szálat a kedvenc virágjából
Egy páros belépőt a kedvenc koncertjére
Ez tényleg a személyiségétől, érdeklődésétől, korától függ
Erre nincs egy általános képlet. Ha kicsit ismered lehet egy elképzelésed arról, hogy mire vágyik és minek örülne, ami nem feltétlenül méregdrága holmi és nem egyenlő az aranyásással.
Nekem pl van egy hobbim, ahhoz kellékeket már 700-800ft ért kapni, örültem volna hogyha az exem vesz valamit, ő választ nekem. Próbálta rá utalni, ha én vásároltam kikértem a véleményét de nem igazán törődött vele mert lányos dologról van szó, elhiheted hogy nem esett jól.
Helló!
Nehéz dolog a szeretetet tárgyakban kifejezni. Első gondolatom az volt, hogy semmit, csak éreztesd vele, hogy szereted.
De azután rájöttem, hogy valami ajándékot tényleg akarsz adni neki. Így az jutott eszembe, hogy csinálj neki/róla/kettőtökről egy fényképalbumot, és minden kép aláírd, hogy mi szép jut eszedbe erről a képről és róla
Írj minden kép alá egy mondatot, hogy milyen tulajdonságát szereted, hogy milyen boldog vagy, hogy ő a gyereked, és hogyan szépíti meg az életed.
Én egy Diva's cake macaron boxot vettem a barátnőmnek! Csak ajánlni tudom, ha szereti az édességet.
Itt a link: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!