Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ez? Tényleg ilyenek...

Miért van ez? Tényleg ilyenek a mai lányok?

Figyelt kérdés

Kedves lányok. Milyen fiúkkal randiznátok szívesen?

A lányok mindig barát zónába raknak, de nem tudom miért. Néztem egy videót, abban azt mondták hogy ha túl kedves vagy, kioffolnak. Ez tényleg így van?

20/F

#randi #Mai csajok
2023. máj. 17. 20:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Igen, abszolút így van.

Elmondom, hogy néz ki ez a való világban.

A nők 99%-a esküdözik, hogy neki nem jönnek be a tahó macsók, majd összefekszenek tahókkal, azaz rosszfiúkkal, megpróbálnak belőlük "kedves tahót", azaz párkapcsolatra alkalmas férfit csinálni, és miután ez nem sikerül, jön a vinnyogás, hogy milyen bunkók a férfiak.

A kulcsszavak: magabiztosság, dominancia. Ezekre izgulnak a nők. Ha te nem vagy ilyen, akkor jönnek a "túl kedves vagy", "nem vagy az esetem" dumák, ezek egyszerűen annyit jelentenek, hogy nem vagy tesztoszterontól duzzadó macsó.

Persze ha pénzes és/vagy jóképű vagy, akkor megint csak sikeres lehet a nőknél, bár ugye aki ilyen, annak általában nincs probléma az önbizalmával.

2023. máj. 18. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!