Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez lehetséges vagy egy teljese...

Ez lehetséges vagy egy teljesen fikció a helyzet?

Figyelt kérdés

Megnéztem egy filmet...k.va jó volt amúgy (Parfüm) ez a címe, ha kíváncsi vagy rá ne is olvasd tovább.

A lényeg az hogy az 1700-as években egy srác egy különleges parfümöt akar csinálni, amihez szűz nőket gyilkol....és a végén sikerül is neki. Különleges szaglása van mármint ilyen nagyon egyedi dolog (most nem részletezem a srácnak).

A lényeg annyi hogy rájönnek hogy ö gyilkolja a nőket..és a végén halálra ítélik. Majd a kivégzésén előveszi ezt a parfümöt...elhint egy kicsit belőle a közönségbe és mindenki azt hiszi ő a megváltó, tömeg szex lesz stb...tehát teljesen oda vannak érte, mintha leszállt volna a szentlélek a tömegközé. A végét a filmnek meg inkább nem írom le...de K::VA jó.

A lényeg annyi hogy ez az egész kitaláció? vagy ez tényleg megtörtént? Mert a filmben úgy adják elő mintha ez tényleg egy igaz történet lenne...de hát nem tudom.

2023. máj. 17. 18:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem igaz történet.
2023. máj. 17. 18:05
 2/6 anonim ***** válasza:

A történet garantáltan nem igaz.

Emellett olyan sem lehetséges, hogy bármilyen parfüm ilyen hatást keltsen tömegekben, esetleg, de nagyon feltételesen esetleg elöfordulhat, hogy egy vagy két emberre hatna.

Harmadszor meg egy feromonomkat tartalmazó parfümhöz nem kellene nöket öldösnie.

2023. máj. 17. 18:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem igaz tortenet, de van valosagalapja. Hogy mennyi az nyilvan kerdeses, mert reg volt. Az a resz biztosan nem a valosag tartalomhoz tartozik, hogy tomegszex tort ki egy illattol :)

Letezett akkor egy ilyen ferfi aki megszallottja volt a parfumoknek es furcsa ugyei voltak.

2023. máj. 17. 18:24
 4/6 anonim ***** válasza:
En olvastam. Fikcio, viszont az iro, Patrick Suskind egy titokzatos, furcsa pasas.
2023. máj. 17. 19:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Kár hogy nem igaz :d mármint a film szempontjából..de így is érdekes volt. A könyvet nem olvastam amúgy..nem is tudtam hogy létezik.
2023. máj. 17. 20:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Te nem igazán figyeltél oda töriórán, ugye? Vagy lehet, hogy még annyira fiatal vagy, hogy nem végeztél az iskolával, és emiatt nem tudod, hogy nem, nem történt ilyen se abban az évszázadban, sem a többiben.

A filmajánlót viszont köszönöm, eléggé beteg, de érdekes filmnek tűnik, biztosan megnézem majd, pont az esetem :D

2023. máj. 17. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!