Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet kezelni, hogy...

Hogy lehet kezelni, hogy miközben én nagyon mélyen vagyok, az ismerőseim csak dicsekednek nekem és meg sem kérdezik azt sem hogy vagyok?

Figyelt kérdés

Elég rossz időszakom van év eleje óta. Betegség derült ki nálam egy rutinvizsgálaton. A munkahelyem néhány hónap múlva lehúzhatja a rolót. Egész nap ezt hallgatom. A párommal nagyon összevesztem tegnap. Hónapok óta egyszer nem keres magától ő sem engem, szinte már idegenek vagyunk egymás számára.

Egy barátnőm van. Eddig folyamatosan a panaszkodását hallgattam a munkahelyéről, most viszont fizetésemelést kapott, beiratták egy tanfolyamra, lakást vett. Reggeltől estig ezeket írja nekem részletesen.

Nekem meg nincs kivel megosztanom a gondjaim, mert senki nem kíváncsi rá. Borzasztóan magam alatt vagyok, esténként rendszeresen sírok.

Nem azt szeretném, hogy bárki is az én problémáimat hallgassa, de olyan jól esne ha valaki azért keresne, hogy őszintén megkérdezze hogy vagyok.

Hogy kezeljem ezt?

N

2023. máj. 16. 20:53
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

#10: Ja értem. Ha nekem panaszkodik valaki reggeltől estig, az nem gond. Ha én elmondanám valakinek a problémámat, az fárasztó.

Nem tudom miről szeretné elterelni a figyelmem, mikor fogalma nincs mi van velem, mert rólam sose lehet beszélni. Tegnap elkezdtem mondani, hogy rossz időszakom van. Majd közbevágott, hogy neki is, mert nem lesz ideje felkészülni a vizsgára munka mellett. Na itt hagytam is az egészet.

2023. máj. 25. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!