Gyakori üzenetváltást követő "eltűnés"?
Itt a gyk-n.
Csináltatok már ilyesmit? Elszenvedtetek már ilyesmit?
Mi lehet ennek az oka, hogy minden előzmény nélkül egy viszonylag komolyabb üzengetés során valaki "eltűnik"?
Ha nekem elküldöttként jelenik meg, akkor meg kellett, hogy kapja, nem?
#12:
"Kinek küldhetek privát üzenetet, és hogyan?
Ha valamelyik felhasználótól nem kívánsz többé üzenetet fogadni, a tőle kapott üzenetben válaszd a Nem fogadok tőle több üzenetet! opciót. Ezután ő hiába küld neked, nem fog nálad megjelenni. A küldő erről nem kap értesítést, az üzenetnél nem jelenik meg, hogy nem ért célt."
Igen, ezért írtam, hogy azt gyanitom, hogy letiltott, Isten tudja miért...
Ezzel zárta az utsó üzenetet: "Ez tetszik nagyon ;)"
Azóta se kép, se hang. Hát hintaló legyek, ha értem.
Persze, nem ugrom a Dunába, csak próbálom megérteni.
Akadhat olyan is hogy pár napig fontosabb dolgai támadnak, legyen az pl munka, család, valami kavarodás amit azonnal meg kell oldani, stb. Anonim fórum, nem látunk bele a másik életébe, de ezernyi ember és ezernyi élethelyzet. Aztán pár nap alatt szépen meg tud törni néha a levelezős lendület is, valahogy elveszti a jelentőségét, nehéz visszahangolódni, már nem érzi úgy hogy annyira írnia kéne stb.
Persze ha igazán fontos/izgalmas/szórakoztató a másik, akkor simán lehet még utána is visszaírni, mert miért ne. De úgy tapasztaltam ezen az oldalon legtöbbször hamar elhalnak a beszélgetések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!