T i visszasírjátok a '90-es éveket?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért?
Ha nem, miért?
Mik voltak szerintetek a '90-es évek korszakának előnyei, hátrányai Magyarországon? Milyen jó és rossz dolgokról szóltak a mindennapok?
2023. máj. 14. 20:35
1/13 anonim válasza:
nem, mert akkor nem volt internet.
2/13 anonim válasza:
Nem sírom vissza, csak néha (bár kevés dologra emlékszem mert 92-es vagyok ) ilyen nosztalgikus jó érzés. Nekem már a 2000-es évek is sokkal szebbek voltak mint a mostani.
4/13 anonim válasza:
Nem sírom vissza, nem szeretnék újra fiatal lenni, örülök neki, hogy eltelt lassan ez a szar.
5/13 anonim válasza:
Nem. Vannak klassz emlékeim, de nyilván azért, mert akkor voltam gyerek.
6/13 anonim válasza:
Igen. Minden évtizeddel csak egyre szarabb minden.
7/13 anonim válasza:
Igen, a rengeteg új dolog miatt. Akkor egyfajta fejlődést lehetett tapasztalni.
8/13 anonim válasza:
Nem sírom vissza, inkább élvezettel nosztalgiázom. A 12-22 éveim időszaka esik a '90-es évekre, tehát rengeteg minden történt velem akkortájt: az első cigi, ital, szerelem, khm-khm..., gimi, bulik, lázadozás, Emtíví, mozizás, érettségi, katonaság, munkahely, zenélés, foci, és még ezernyi más. Leginkább az akkor magamba szívott temérdek mennyiségű zene és filmek révén tudom újra visszarepíteni magam ebbe a varázslatos évtizedbe.
9/13 anonim válasza:
Nekem pl.hiányoznak a 90'-es évek.Rengeteg emlék fűz hozzájuk.Zeneileg és tanulmányi szinten is.
10/13 anonim válasza:
Vegyes az éra megítélése.
Főleg a rájuk szakadt szabadsággal nem tudtak sokan mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!