Miért utálják az emberek a transzneműeket ahelyett, hogy megpróbálnák megérteni őket?
Sokan azért, mert nem ismernek személyesen egyet sem a TikTok, insta stb. pedig pont a szélsőséget mutatja ott 90 %- ban azok vállalják fel, akik botrányosan visekednek ( őket a transz közösség is pont úgy megveti különben).
Aztán van, aki szimpatikusnak tűnik majd megismered a " való életben " és látod mennyire nem olyan, mint a vele készült riportokban, YouTube csatornáján. Ilyen nekem Fajt Alex(a) baromi nagy csalódás volt mennyire más, munka - forgatás kapcsán találkoztam vele és teljesen lelombozódtam mennyire más mint, amit mutat.
A legrosszabb irányba pedig nyilván a média viszi az embereket, ami ömlik rájuk tévé, rádió, netes oldalakról, hírportálokról csoda még valaki elfogadja őket, persze bizonyos IQ szint fölött nem ez számít, de a többséget lehet hergelni.
Ne kérdezd. Ők se értik mit gyülölnek. A woke vagyis emancipációs mozgalmak mindig létezettek csak a magyarok Orbánhoz idomulnak, ebben a témában. Az ellenzékben ez egy megosztó téma, mert "identitás politika ROSSZ". Orbán pont ezt csinálja. Szóval sok sikert hozzá nem használni.
Olvassatok utána a feminista mozgalmak vadhajtásainak, ettől abortuszhoz a jog és saját bankkártya összejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!