Mi volt életed legnagyobb árulása?
Ami veletek történt. Volt olyan,hogy egy számotokra nagyon fontos személy megbocsáthatatlan dolgot tett veletek,vagy rendkívül nagy csalódást okozott?
Ha igen,mi volt ez ?
A legjobb baratom meglopott 2000Ft-al. Nem elírás , Kettőezer forinttal. O Pesten lakott, En Gyorben, es nagyon szarul alltak a baratnojevel, a szakitas szelen, mikor atjott hozzam vonattal. Annyi penze volt hogy el tudott jonni. Megbeszeltuk hogy elmegyunk bulizni, jol erezzuk magunkat. Egesz delutan sirt a vallamon hogy szakitani fog vele a lany, illetve kesobb azert hogy milyen jo hogy 10 eve baratok vagyunk…
A bulibol hazafele levettem 2000Ft-ot hogy tudjon maganak hazafele vonatjegyet venni (az egesz esti bulijat is en alltam, ami kb 10e Ft), majd hazamentunk, a 2000 Ft-al a penztarcamban. Megbeszeltuk hogy a buli arat visszaadja a kovetkezo heten. En egy jo 20 percet toltottem a wc-n, mikor kijottem, valahogy ereztem hogy bele kell neznem a penztarcamba. Hat mit ad isten, eltunt belole a penz. Persze kiakadtam , O tagadott mindent. Megmondtam neki, hogy jovo heten visszaadja azt a penzt amit a buliban rakoltottem es felejtsuk is el egymast. Persze soha tobbet nem jelentkezett, nem kaptam vissza a penzt, es azota is lesutott szemmel megy el mellettem koszones nelkul ha meglat. Az fajt a legjobban hogy ennyit ert a becsulete, es tobb mint 10 ev baratsag… kb 15e Ft-ot. Voltak korabban is patkany dolgai, de ezt almomban nem gondoltam volna.
Az Én legjobb barátom a lopáson kívül (konyhában egy fél kilós protein a földről bele a táskájába) egy exemmel is leállt egy buliban,ahol a lánynak szemèt dolgokat mesélt rólam. Szégyen szemre a lány írt facebookon,hogy ilyen a nagy barátod.
Ezután is megbocsátottam neki. Múlt héten megint hátba szúrt. Most egy általam nagyon utált emberrel ment el sörözgetni, szidva engem a hátam mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!