Hány embert követsz a különféle szociális média platformokon?
FB-n nem tudom, őszintén szólva, de igyekszem leredukálni csak azokra, akik hozzám közelebb állnak (rokonok, kedvesebb, régebbi barátok és osztálytársak), illetve pár előadóra, szerintem közülük most úgy 4-5 oldalt követhetek.
Instagramon viszont 120 profilt követek. Több olimpikon lovast, kedvenc előadóim, viszont kicsivel több, mint a felét volt osztálytársak teszik ki (elsősorban mondjuk gimiből és egyetemről). Nem igazán szokásuk posztolni, az általam követettek inkább történetbe pakolnak ki tartalmakat, de azt sem extrém sűrűn.
De meg tudom érteni, a kérdező #4-es kommentjét. Volt egy idő, amikor a gimis osztálytársak is sokat posztoltak, illetve abban az időben volt egy ilyen 200+ követésem, és akkor már tényleg soknak éreztem az egészet, ezért is követtem ki többeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!