Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az ami miatt jelenleg...

Mi az ami miatt jelenleg aggódsz/stresszelsz?

Figyelt kérdés
Az emberek nagy többségénél mindig van valami ami miatt stresszelniük kell. Nálad épp mi az?
2023. máj. 12. 09:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Az, hogy keresem kutatom nap, mint nap de sehol nem találok frissen meghalt brokkolit.. pedig nagyon kellene. (2-3 hete járom érte az üzleteket.)
2023. máj. 12. 09:56
 2/9 anonim ***** válasza:
70%

Hogy Viktátor kiléppteti az országot az Unióból, pedig kell még 5-6 év, mire alaposan felkészülve végleg elhagyom az országot.

Ezen kívül én irányítom a sorsomat, életem...

2023. máj. 12. 09:56
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

Semmi.

Senkinél és semminél sincs olyan, ami miatt kell bármit. Ez a ti döntésetek.., minden, amit teremtetek.

2023. máj. 12. 10:05
 4/9 A kérdező kommentje:

Olyanokra gondolok hogy pl.:

-Munkahelyeden leépítés lesz és attól tartasz hogy téged is elküldenek.

-Elvesztetted a munkád és nem tudod hogy hogy fizeted a lakáshiteled.

-Váratlan kiadásod volt ezért nem tudod hogy hogy jössz ki hó végéig.

-Olyan jeleket veszel észre hogy a férjed/feleséged megcsal.

-Azon aggódsz hogy a kamasz gyereked nehogy titokban drogozzon

-Lejár az autón a műszaki, de pont nincs pénzed felkészíttetni és levizsgáztatni, pedig létfontosságú az autó.

Ilyen és ehhez hasonló dolgokra gondolok, amik sok embert érintenek, vagy érinthetnek.

2023. máj. 12. 10:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Egészségi problémák a családban.
2023. máj. 12. 10:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha ilyenre gondoltál akkor nekem van egy egészségügyi tünetem ami nem tudom elmúlik-e valaha... (hónapok óta tart) ráng a szemem időnként.
2023. máj. 12. 10:36
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Olcsobb albérletet talalni egy olyan varosban ahol alig van kiado, ami van azért meg 500-an állnak sorba.

45 km helyett max 20-at utazni a munkahelyig.

Volt hitelmentes lakasom es 5 percre munkahelyem. Azt az érzést akarom visszaszerezni.

Utanna kapok mas stresszelni valot.

2023. máj. 12. 11:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Az ország jelenén és jövőjén, meg azért a sajátomén is. Illetve, van még pár papírmunka, amit szűkös határidővel ki kell töltenem, és leadnom, majd azok átfutnak a döcögős rendszeren, és mivel megcsúsztam, tartok attól, hogy kicsúszom a határidőből. Sovány vígasz, hogy tudom, mások is küzdenek ezzel, csak mégis...
2023. máj. 12. 14:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Folyamatosan azon, hogy nem tudok állástváltoztatni...
2023. máj. 12. 15:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!