Igaz, hogy óvakodni kell a kezdeményező nőktől?
Tapasztalataim alapján ha pl tinderen a nő írt rám, kiderült hogy valami nem stimmel velük, de élőben is, munkahelyen, egyetemen is rossz vége lett amikor engem szedtek fel. Rosszak a tapasztalataim, vagy tényleg vigyázni kell az ilyenekkel?
29 F
Egyenjogúság van, vagy mi. Én nem bánom ha egy nő is kezdeményez, mai világban bőven belefér.
Ami viszont óvakodásra intő jel, az szerintem inkább a tapadás lesz! Tehát ha látványosan nyomul a másikra holott az kevésbé vevő rá, és nem veszi észre magát. Élőben általában hamar teszek róla hogy elhaljon az ilyen egyoldalú megszállottság. Viszont régebben online több ilyenbe is belefutottam, ahol még kevésbé jött át milyen is a másik, vagy akár még képcsere nélküli beszélgetésnél jött ez ki. Na ott szinte kivétel nélkül ez a jelenség volt igaz, amit a kérdező is ír. A többség aki nagyon tapadt, az vagy kinézetileg, vagy mentálisan, vagy mindkét irányból is gázos volt.
Jóságos Mennyei Atyánk az Égben.
Legalább egyszer az életven add meg azt a csodát nékem, hogy egy nő kezdeményezzen vélem.
Ma már ollyannyira a nők kezében van a társkeresés, hogy nagyon nincs is más lehetőség.
Én férfiként hiába kezdeményezek, túl sok siker nincs ha nem vagyok 10 pontos.
Sajnos ki kell várni azt a pillanatot, míg szimpatikusak nem leszünk valakinek.
Aztán sajnos van akinek egész életében nem jön el ez a pillanat. 😢
Hát már bocsi....
Én nő vagyok és volt egyszer kétszer, hogy én kezdeményeztem mert nagyon tetszett a srác szimpi volt és láttam rá esélyt hogy viszont kedvel. De legtöbbször vissza utasítanak vagy ha pl. Elhívtam egy találkára vagy konkrétan randira akkor meg ignoráltak. Illetve amikor engem hívtak el, mivel elég extrovertált vagyok és sok emberrel ismerkedem, bulizom és jófejnek gondolnak(remélem tényleg az vagyok😅) sok felkérést kapok viszont a legtöbb esetbe olyan férfiak érdeklődését kapom akiknek görény, önimádó, egoista személyiségük van és folyton nyomulnak... ha valaki tényleg tetszik és jó a személyisége akkor meg nem jön össze. Én nem tudom hogy mi van... és nem hiszem hogy kattos lennék azért mert elhívok egy srácot randira...
15.
Egyálltalán nem vagy kattos, szerinten jól csinálod, aztán majdcsak meglesz a kölcsönösség.
Szerintem ma már olyan korban élünk, hogy nem szégyen a kezdeményezés a nők részéről sem.
Persze természetesen csak óvatosan finoman, de ez mindkét félre igaz.
Egy szemkontaktus, egy apró kis szösszenet, vagy valami jelzés.
Aztán a másik fél reakciójából minden kiderül.
Ez szerintem megengedett, nőknek, férfiaknak egyaránt.
És mi történik azzal a férfival akit a nő kiválaszt ?????
Egyértelmű a válasz.
Annak a férfinek nagyon jó lesz.
Én azt mondom, ragadd meg a pillanatot.
Nehogy úgy járj, hogy addig addig vadászgatsz, mire azt veszed észre, hogy az összes valamire való értékes vadat elejtette már valaki. 🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!