Mit tegyek, ha félek a nőktől és csak alkohol hatása alatt merek kezdeményezni?
Rengeteg lehetőséget elszalasztottam már, mert betoji vagyok...
Ha iszom, akkor nincs probléma, mert teljesen laza vagyok, felszabadult és kezdeményezni is merek.
Ám, alkohol hatása nélkül nem merek odamenni még akkor sem, ha a nő kezdeményez - például egy szórakozóhelyen vagy bármilyen más lehetőségnél.
Például, elég gyakran járok egy üzletbe vásárolni és rendszeresen nézzük egymást egy ott dolgozó lánnyal, de képtelen vagyok megszólítani... Pedig, annyiszor eljátszottam már a gondolattal, de nem megy...
Az a vicces, hogy 31 éves vagyok, nem 15...
Volt már barátnőm, de nagyon régen. Tehát, nem vagyok szűz.
Ez csak korosztaly kerdese.
40 évesen már nem fogsz félni.
A legfontosabb: tanuld meg, hogy ők is ugyanolyan emberek, mint Te.
Szörnyű gyerekkorom volt - ez alatt a legalja szintet képzeld el -, 24 éves koromig senkim nem volt, rettegtem az emberektől. 24 évesen viszont elgondolkoztam azon, hogy a gyerekkori nyomorom nem bélyegezheti meg az életemet, vagy öngyilkos leszek, vagy összekaparom magam. Elkezdtem beszélgetni idegen emberekkel, nőkkel, és eleinte dadogtam, majdnem hánytam a stressztől, de csináltam és csináltam... mire eltelt 3 év. 27 éves vagyok, és a gyerekkori traumáim bennem vannak, szakember segítségével elkezdtük feldolgozni, de az emberekkel magabiztosan kommunikálok. Megtanultam, hogy a nők is ugyanolyan emberek, mint én, és nem kell parázni. Bárkivel elbeszélgetek gond nélkül.
Ehhez egy fontos dolog kellett: akarat. Két választási lehetőséget adtam magamnak: öngyilkosság, vagy változtatás, mert biztos, hogy nem fogok olyan életet élni, mint ahonnan származok. A fejlődés mellett sokat tettem azért is, hogy jó ember lehessek. Nem vagyok tökéletes, de igyekszek minél jobb lenni.
Neked és bárki másnak is sikerülni fog, ha nekem vagy nálam rosszabb helyzetben felnőtt embereknek sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!