Az alkohol az emberek valódi énjét hozza elő és a valós érzelmeit, vagy pont hogy inkább eltorzítja?
A családomban több alkoholista is volt/van, pár napja volt egy durvább eset, ezért akarom kibeszélni
Az anyám ha iszik, akkor nagyon agresszív lesz, megered a nyelve és látszik rajta hogy gyűlöl. Elképesztően undorító látványt nyújt ilyenkor, vérben forognak a szemei.
Én hajlok arra hogy ez az igazi énje, csak mikor józan nem nem mutatja ki, sőt tagadja ha szembesítem vele.
Olyankor mindent a fejemhez vág, a legkisebb dolgokat is, megszégyenít mások előtt, megaláz amiért meg sosem volt kapcsolatom, 100x felhozza az időket mikor nála kellett laknom, kineveti a depresszióm.(ami valós, orvos is kezelt)
Rám küldi a szinten agresszív jelenlegi pasiját és előtte ordította ki a magánügyeimet
Gyerekként a nagymamám nevelt nagyrészt és úgy kezelt 15 éves koromig mintha egy kisbaba lennék, most meg csodálkoznak hogy nem vagyok talpraesett.
Sajnos az ő anyja nagyon durván alkoholista volt, rengetegszer megverte, nem adott neki enni stb, szerintem rajtam akarja megbosszulni. Sőt az apám is volt hogy összeverte mikor ivott a szemem láttára
Most azon vagyok hogy örökre elköltözhessek, sajnos nincs rá sok esélyem mert semmi pénzem, a munkáimat mindig folyton elvesztettem, kirúgnak
Vajon melyik az igazi énje?
Akkor jól gondoltam hogy ez az igazi énje
Drogozni tuti nem drogozik, csak az alkoholista gént örökölte meg
Undorító hogy rajtam torolja meg amit az apján meg a férjén nem tudott…
Drog, amit a primitív, bunkó, bűnözői réteg nem tud uralni, és kijön rajtuk az agresszió.
Pont azok fogyasztják, akiknek a legrosszabbul hat, és olyan buták, hogy agresszívek lesznek tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!