Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért költöztél el?

Miért költöztél el?

Figyelt kérdés

Miben éltél?

Hová költöztél és miben élsz jelenleg?

2023. máj. 7. 12:31
 1/5 A kérdező kommentje:
A jövőben miben szeretnél élni?
2023. máj. 7. 12:31
 2/5 A kérdező kommentje:

Mennyi voltál mikor először költöztél?

Hány helyen éltél már?

2023. máj. 7. 12:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert lehetőségem lett rá. Ezelőtt társasházakban éltem a fővárosban, összesen 3x költöztem eddig, most kertes házban élek az agglomerációban. A jövőben nem tervezek költözni, bár az újabb és újabb kisgyerekes, 2 emeletes házas szomszédaink a seggünkben idegesítenek (mi egyemeletesek vagyunk, így nem tudunk tökéletesen árnyékolni se ellenük), akik miatt már a teljes csend is ritka a kertben. Úgyhogy még nem biztos, hogy itt fogok megöregedni, de soha nem mennék vissza pestre, max. ha a budai zöldövezetbe hozzám vágna valaki egy kertes házat, de az nem életszerű. :D
2023. máj. 7. 13:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Családi házban éltem, 20 évesen mentem városba, albérletbe egyedül. Városon belül költöztem 24 évesen másik albérletbe. Most jelenleg megint kertes családi házban élek. Ez a végleges. Nem tervezek költözni.
2023. máj. 7. 13:07
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekként 4x költöztünk a szüleimmel.

Fokozatosan egyre jobb lakásba.

Az első lakásunk egy 36m2 lakás volt, utána egy 55 m2,majd egy 64 m2, és végül,a szüleimmel gyerekként egy 79 m2 lakásba költöztünk.

A szüleim azóta is abban a lakásban élnek.

Onnan költöztem el, 28 évesen a saját 39m2 (1,5 szobás)

lakásomba.

Tehát ez az ötödik hely ahol élek jelenleg.

Viszont egy nap szeretnék majd egy kertes házba költözni,nem kell hogy nagy legyen,egy kis ház kerttel,közel a városhoz.

2023. máj. 10. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!