Mai fejjel mit csinálnál,ha újra 25 éves lehetnél?
Figyelt kérdés
2023. máj. 6. 23:32
22/35 anonim válasza:
Számos körülménytől függ, hogy mit tennék 25 évesen, a mai eszem segítségével másképp. Ugyanazon körülmények esetén abból nem sokkal többet lehetne kihozni, mint akkoriban, legfeljebb még körültekintőbb volnék, mint akkoriban. Ha elméletileg semmiféle lényeges korlátom nem volna, anyagi korlátom se, akkor továbbra is kibontanám sokoldalú érdeklődésemet -nyilván akkor gyorsabb ütemben és hatékonyabban-, ezen felül nem távkapcsolatokban kellene gondolkodnom. De a felsőoktatás, melyet huszonévesen választottam, máig tartom, hiába kevés érte a fizu. Akkor is jól döntöttem erről, újra így döntenék, mivel a lélek fontosabb, mint robot módjára utált, ám jól fizető szakmát választani. Most is kellően szabad ember vagyok lélekben, tudatban, gondolkodásmódban, és kellően megfontolt, alapos, körültekintő is, bár 30 felett még körültekintőbb váltam. A többi a körülményeken, lehetőségeken múlik. 40+F.
24/35 anonim válasza:
Egy gazdag , de öreg milliomost fogtam volna,azóta meg dúskálnék
a lóvéban és a jó pasikban.. :-D
25/35 anonim válasza:
24:
Az öreg milliomos meg jól kiélt volna téged szexuálisan évekig úgy, hogy rusnya lennél és már nem kellenél a jó pasiknak, csak holmi vén pacákoknak. :P
26/35 anonim válasza:
A saját intuíciómra hallgatnék, nem más tanácsára. Idővel rájön az ember lánya, hogy attól hogy valaki idősebb, nem feltétlenül a te javadat, inkább a saját hasznát akarja..
27/35 anonim válasza:
Kb. mindent ugyanúgy csinálnék. Most 40 vagyok. Bármit is csináltam volna másképp, most ugyanúgy ápolnom kéne itthon a beteg anyámat. A fontos dolgokat szerintem jól csináltam, mint pl. a pár választás, munka, stb. Világrengető dolgokat nem tudnék tenni, hiába forgatnánk vissza az időt.
28/35 anonim válasza:
Folyton pszichoterápiára járnék, amíg ki nem gyógyítanának a nyomoraimból. Aztán kezdenék új életet.
Illetve valamilyen kreatív, művészeti képzésre mennék el.
50f
29/35 anonim válasza:
Kedves 28-as, a nyomoraidból csak te magad tudsz kimászni. Nem kell ahhoz pszicho izé pénz lehúzó ember.
30/35 anonim válasza:
29# egy hétre kipróbálhatnád, azt ami nekem jutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!