Mért van hogy a barátnőm elmondja itthon az egyik ismerős csajt mindenféle k.vának szó szerint amikor meg találkozunk a csajjal úgy csinál mintha olyan jóban lennének?
Pedig amúgy elég nagy szája van a csajomnak, de amikor találkoztunk a másik csajjal, még a barátnőm dícsérgette hogy milyen jól néz ki.
Szerintetek ez most mi akar lenni, vagy miért csinálja?
Mert kétszínű.
De a Ti kapcsolatotokról is mindent elmond, hogy ezt nem tőle kérdezed meg...
1
Pont hogy nem az.
Kérdeztem de nem igazán kaptam választ.
Valamiért féltékeny rá.
Mostanában csodálkozok rá egyébként az efféle emberi jellemtelenségre, például Fb-n együtt bulizgatnak azok, akik - a másik áta mögött - elmondták egymást mindenféle jellemtelennek... Ezesetben negyvenesekről-ötvenesekről van szó...
De ezt miért nem VELE beszéled meg? A te barátnőd, jóember. 😀
Ha meg ennyire nem akar semmit megbeszélni veled, akkor szerintem keress egy normálisabb nőt, mert ő nem az. Ja, és ez bizony kétszínűség, amit művel.
-Miért viselkedik így a barátnőm?
-Mert kétszínű
-Pont hogy nem az
??? :D Most találjuk ki hogy szerinted mi a megoldás, és azzal majd egyetértesz, vagy mi volt az elképzelés? Egyes leírta a választ, ezt kár tovább ragozni. Attól hogy neked valamiért nem tetszik még igaza van.
"Jó de akkor úgy mondom hogy másnak simán megmondja a magáét, pasiknak is stb. Akkor most miért nem?"
Mert valamiért tart tőle és csak a háta mögött meri szidni.
Ennek ő a megmondhatója.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!