Van a magyarnál rosszabb mentalitású nép?
Szerintem van rosszabb persze. És ez főleg attól is függ hogy kinek mi az értékrendje. Én lassan eljutottam oda hogy a kormány féle mimagyarok narrativa kb mindenben a szöges ellentéte annak amiben hiszek, illetve ami nekem érték azt mind páros lábbal tapossák és alázzák. Szóval költözök lassan én is mert minek maradnék így és ilyen emberek között, viszont még így sem állítanám hogy a magyar lenne a legrosszabb nép, sőt.
Meg azért tegyük hozzá hogy az elmúlt pár évtized szándékos rombolása a politika felől is rengeteget ártott. Szándékos züllesztés, illetve a legalantasabb ösztönök és ostobaság növelése, kontraszelekció tudatos támogatása, keleti diktatúrák agymosásával és elnyomásával nyakonöntve. És ez egyre inkább fokozódik.
Azért az, hpgy 2023-ban meg mindig ott tartunk, mint 1944-ben, hogy megy a zsidózás, sokmidnent elárul.
Na ilyenek a magyarok.
Elég ha te jókedvű, pozitív és vidám vagy, az másokra is hatással lesz!
Lásd meg az Élet pozitív oldalát! (Nem sablonszöveg!)
Balkáni részén azért a rosszindulatban verhetetlenek vagyunk, ez tény.
Ha lenne lehetőség választani milyen nemzetiségű szeretnék lenni, inkább lennék japán vagy osztrák. A családunk egyébként is javarészt osztrák, bajor.
16-os ott sem a magyarokra gondoltak, hanem a cigányokra.
Csak már mindenhol a világban külföldön: cigány = magyar.
Itthon meg kikérik maguknak, ők cigányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!