Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyit öregit a dohányzás...

Mennyit öregit a dohányzás például egy 20 éves nő mennyinek látszik ?

Figyelt kérdés
2023. máj. 4. 10:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
20-nak. A mimikai ráncok elmélyüléséhez azért ennél kicsit több idő kell.
2023. máj. 4. 10:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Önmagában nem lehet megmondani. Van, aki sose dohányzott, de sokat napozott/napozik és 30 évesen olyan a bőre, mint egy 50 évesnek.
2023. máj. 4. 10:47
 3/8 anonim ***** válasza:
41%
20 évesen még nem látszik.
2023. máj. 4. 10:48
 4/8 anonim ***** válasza:
22%

24 vagyok, még mindig kérik a személyimet dohányboltban. 17 éves korom óta cigizek, bár nem olyan mennyiségben, mint sokan.

25 éves kolléganőm többet dohányzik mint én és fiatalabban is kezdte, de én 22-23-nak tippeltem volna, mikor először láttam.

Ha emellé az ember sportol, nem alkoholista, és egészségesen táplálkozik, nem lesznek annyira feltűnő jelei a dohányzásnak egyébként, a szüleim dohányos barátai (60-70 év közötti nők) is mind fiatalabbnak látszanak, mint amilyenek valójában.

2023. máj. 4. 10:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem lehet így megmondani, de tény és való, hogy idősebb korba (pl. ha valaki 20 éve cigizik és most 40) akkor az már meglátszik.

De, persze ha szerencsés a genetikád, akkor könnyebb dolgod van.

Én 22 vagyok, sosem cigiztem, nem napozok és a fényvédőbe is kb. megfürdök minden reggel, de mindenki 30-nak néz, mert valahogy az arcfelépítésem, mimikáim közben a ráncaim olyanok mintha idősebb lennék. Ettől függetlenül nem fogom mégazért is kitenni magam káros hatásoknak, mert tudom, hogy idővel úgyis meg fog látszani.

2023. máj. 4. 11:20
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
30 körül jön ki jobban, nem 20 évesen
2023. máj. 4. 13:00
 7/8 anonim ***** válasza:
4-es, sőt kifejezetten jót tesz :D
2023. máj. 4. 13:24
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg nem latszik, bar nem irtad hany eve cigizel igy kitudja.. de sok 20 eves cigi nelkul is 30nak nez ki es forditva is. Genetika, eletforma
2023. máj. 4. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!