Mennyit öregit a dohányzás például egy 20 éves nő mennyinek látszik ?
24 vagyok, még mindig kérik a személyimet dohányboltban. 17 éves korom óta cigizek, bár nem olyan mennyiségben, mint sokan.
25 éves kolléganőm többet dohányzik mint én és fiatalabban is kezdte, de én 22-23-nak tippeltem volna, mikor először láttam.
Ha emellé az ember sportol, nem alkoholista, és egészségesen táplálkozik, nem lesznek annyira feltűnő jelei a dohányzásnak egyébként, a szüleim dohányos barátai (60-70 év közötti nők) is mind fiatalabbnak látszanak, mint amilyenek valójában.
Ezt nem lehet így megmondani, de tény és való, hogy idősebb korba (pl. ha valaki 20 éve cigizik és most 40) akkor az már meglátszik.
De, persze ha szerencsés a genetikád, akkor könnyebb dolgod van.
Én 22 vagyok, sosem cigiztem, nem napozok és a fényvédőbe is kb. megfürdök minden reggel, de mindenki 30-nak néz, mert valahogy az arcfelépítésem, mimikáim közben a ráncaim olyanok mintha idősebb lennék. Ettől függetlenül nem fogom mégazért is kitenni magam káros hatásoknak, mert tudom, hogy idővel úgyis meg fog látszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!