A nőknél mi ez a viselkedés mostanában?
Kezdeném azzal, hogy semmi bajom nincs velük, hálistennek egy szuper párkapcsolatban élek, és ez csupán kb. Az elmúlt 2 hónap tapasztalata. De lehet csak nekem nem volt szerencsém, és más nem tapasztalt ilyet.
Sokszor megesett, hogy egy-két lány félre ért helyzetet. Egyik nap megyek az utcán, előttem egy huszonéves lány, és ahogy kihúzza a telefont a zsebéből, kiesett a személyije a földre. Felszedem, utánarohanok, hogy bocsi, neharagudj. Ennyit tudtam kinyögni, rámnézett, majd ment tovább. Ezek után urambocsá visszatettem a földre a személyit.
2 héttel rá, edzőterem, odamegyek egy lányhoz, megkérdezni mennyi van még neki hátra. A válasz szó szerint: sok, keress másik gépet. Mondom ebből a gépből csak egy van, nemtudnék-e beszállni esetleg. Erre egy hangos NEM-el leüvölti a fejem. Hát jó.
Utána buszon, lány az ülésen hagyja a telefonját, szólok neki, átveszi, a szemembe se néz, meg se köszöni, és megy tovább.
Nemtudom más is tapasztal-e ilyeneket. És biztos vagyok benne, hogy a férfiak is csinálnak ilyeneket, sőt, de a kérdésem most csak a női nemre irányul. Mi lehet ennek az oka?
Továbbá nem vagyok csúnya, ezekkel párhuzamosan szerencsére elég nagy sikerem van a nőknél, mivel sok jószívű és kedves lány van.
A heten tapasztaltam olyat h fiatal nő/ lany kuldte durvan odebb a pekáruknal a bolti dolgozo idosebb nőt.
Jogosan az elado kiakadt es viszonylag szepen de szamon kerte h mit kepzel magarol.
Majdnem oda mentem es kuldtem el az anyjaba azt a picsat.
Szinten nőkent! Szval jah az emberek megvannak b*szulva. Legyints ra, tovabbra is tedd amit gondoldsz. 😊
Sajnos a fiatal csajok rendkívül beképzeltek és próbálnak mindenkin átnézni és keresztülgázolni.
Elsősorban a férfiakat és az idősebbeket gyűlölik.
Magukat meg -a téves önképük miatt- a világ legjobb csajának képzelik, miközben az összes közösségi fórumon csak a se.güket képesek rázni.
Összesítve szerintem ma Mo.-n senkinek sem érdemes segíteni a másiknak semmiben sem, mert ez-, és hasonlók lesznek az eredmények.
Nagyon-nagyon sok embernek nagy az arca, de mint tudjuk:
Viktortának is, így nincs min csodálkozni.
Mondjuk edzőteremben bunkóság odamenni hogy pont az a gép kell.
Az utcán napi 5-10 koldus ugrik rám átlag a belvárosban. Van amelyik nem is néz ki annak,csak megkérdezi,ez hol van az hol van aztán tarhál. Már én sem állok szóba senkivel az utcán.
Sok lány beképzelt, sok meg csak megriad egy vadidegen férfitól, mert nem ismeri a szándékod. Pontosabban fogalmazz, hogy "elejtetted".
Az edzőteremben kérdezgetésről viszont szokj le. Látható, hogy valaki (mind1 h férfi vagy nő) használja a gépet, majd pont így lesz látható, ha már szabad lesz, nem tartozik senki senkinek beszámolóval, hogy hány percet akar itt vagy ott eltölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!