Nők! Számotokra taszító egy ilyen férfi? Kizáró ok ismerkedésnél? 27/f
#10:
Persze, mert biztos te is alkesz vagy.
#2:
Jól van, kifogás mindig van...most nincs, de majd lesz, ha így haladsz. ;)
Igen, kizáró ok lenne.
Én felépülő alkoholista vagyok, és nem tudnék érzelmileg-szexuálisan vonzódni egy aktívhoz. Ha közelednék hozzá, az segítségképpen lenne - de csak ha ő maga már a felismeréseinél tart és segítséget kér.
Azt írod, ki akarod élvezni az egyetemi létet - ez már egy magyarázkodás önmagadnak, hogy miért csinálod. Az egyetemi lét nem erről szól. Reménység szerint olyan szakon vagy, ami illik hozzád, amit szerettél volna. Lehetne jó életed, ha most komolyan foglalkozol a képzéseddel, ha tényleg tanulsz, kapcsolatokat építesz, gyakorlatokra mész. E mellett lehet szórakozni nyilván, az is fontos, de úgy látom, neked konkrétan az alkohol a fontos.
De dönthetsz másként, és nem vagy egyedül semmiben. Én drukkolok neked.
Igen, kizáró ok lenne.
Apám is alkoholista, szóbeli fogj kezét vele és ne zaklasd a normális nőket akiknek nélküled is van elég bajuk az életben.
Menj el elvonóra, utána próbálj normális párkapcsolat után nézni.
18. Nagyon nyerő lesz amikor részegen, elborult ággyal fogja a lányokat fenyegetni, esetlegesen megverni.
Biztos nagy sikere lesz.. bruhh, okádnom kell..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!