Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az öregek miért nem figyelnek...

Az öregek miért nem figyelnek más vásárlóra a boltokban?

Figyelt kérdés
Állandóan tele van minden bolt oregekkel, nem lehet még mozdulni sem, sőt látja hogy ott van az ember erre elutne a bevásárol kocsival. Miért nincs fenntartva egy sáv nekik, mint a covid idején?

2023. ápr. 28. 10:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Amúgy most, hogy elhagytam a 40et, már én is érzem, hogy a figyelmem nem a régi, és ügyetlenebb vagyok. Szerintem, ez az idegrendszer leépülésével gokozódni fog. Mondjuk 20 évesen ez hihetetlen tényleg...
2023. ápr. 29. 17:22
 12/13 anonim ***** válasza:
43%

Ahogy a 9-es is írta, vmi rejtélyes okból a magyar idősek nagy része borzasztóan el van tévedve.

20-30 évvel ezelőtt megrekedt, megkeseredett, kövér, nyelvet nem beszélő boomerek, akik vmiért azt gondolják, hogy ők sokkal jobbak voltak anno, és vérig vannak sértődve, amiért a "régi értékek" már nem számítanak.

Intelligens időssel még nemigen találkoztam, nagyszájú neveletlennel viszont már bőven.

2023. ápr. 30. 19:02
 13/13 anonim ***** válasza:

Az idősek pedig, sajnos, egyre több olyan, a semmire nélkül nagyképű fuatallal kénytelenek találkozni, mint te vagy, 12-es.🙁

Akik valamiért azt hiszik, a fiatalság valami érdem, nem pedig egy múló állapot.

Ahogy valamiért az angol nyelvtudás is a heppjük, mintha anélkül nem is lehetne ember az ember. Mintha más nem is számítana, KIZÁRÓLAG az angoltudás. Pedig azt az utolsó londoni csöves is bírja.

Na, mindegy. Generációs ellentétek voltak, vannak, lesznek. A mindenkori fiatalok később óhatatlanul megtapasztalják, milyen a másik oldalon. Mikor majd ők lesznek az öregek (sőt, még nem is lesznek azok, mikor már annak fogják titulálni őket a nagyon fiatal felnőttek!), és ugyanezeket fogják majd a szemükre vetni, sőt, azt hiszem, még cifrábbakat is.

A boltokban (és másutt) semmivel sincs több figyelmetlen idős, mint fiatal. Sőt, valószínűbb, hogy kevesebb van, mivel a mai idősebb korosztályt még udvariasságra nevelték, míg a fiatal korisztályt már önzésre. Tisztelet a kivételnek.

2023. júl. 19. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!