A járvány szempontjából veszélyeztetett nyugdíjasok miért nem figyelnek jobban a higiéniára?
Így is úgy is meghalnak.
Sajnos rokonomat is vesztettem már el, aki háromszor be lett oltva, mégis meghalt és a teszt szerint nem volt koronavírusos.
Az idősek higiéniájával a vírus nélkül is probléma van.
Nem fürdenek naponta, sokuk hanyagolja a fogmosást, rendszeres kézmosást.A ruháikat sem mossák olyan gyakran, mint mi.
Megváltoztatni már nem lehet őket, túl öregek hozzá.
Mert az a nemzedék átélt egy hazug világháborút, hazug kommunizmust, hazug rendszerváltást...mind megölhette volna őket, de túlélték. Igazi gyerekkoruk volt. Még a mosatlan alma sem ölné meg őket, nem mint a mai fiatalokat. Nem rinyáltak online oktatásért, hogy fekve x-boxozhassanak, nem vitték őket szüleik kocsival a suliba, boltba, wc-re..S a kétkezi munkát is ismerik, tudod azt amelyiktől piszkos lesz a kezed.
Szidhatod őket, de nélkülül nem születtek volna meg szüleid és kesőbb te sem. Nem jártak volna iskolába, nem lett volna jó munkája szüleidnek, hogy neked iphone-t, V-buck vegyenek online....
Betegségek mindig voltak és lesznek,
ennek ellenére ők mégis élnek és jár nekik a tisztelet, amiért biztosították számotokra a jővőt.
Én egyetértek a kérdezővel.
Nem veszik komolyan. Ők azok, akik tolakodnak a boltban, a nyakadba másznak, rád köhögnek. És megkérdezem, hogy mi a fenének kell sorban állni minden nap a tömegben? Belehal, ha mondjuk 2-3 naponta megy el boltba?
Szerintem a legtöbb ostoba, akkor még nem volt ilyen szinten az oktatás. Tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!