Elszegényedésről írnak, én meg azt látom h teli kosarakkal vannak a kasszáknál, házszigetelés, tetőcsere, újépítések garmadája, ht gépcsere hogyisvanez?
#17: tudod, aki normálisan gondolkozik, az azért fogja vissza a kiadásait, hogy utána legyen miből szigetelni pl.
Én is csak azért tudtam lakást, meg házat venni, meg autót, mert nem szórtam el a pénzemet minden szarra, nagyon meggondoltam, mire költök
12: Mért, te miben vagy érintett?
Mért, ki nem érintett Magyarországon az elszegényedésben?
Nem vágom, hogy milyen konkrét dolog van itt megkérdezve, amiben van, aki érintett, és hogy aki nem érintett, az ne írjon?...
"szigetelnek meg tetőt cserélnek"
Ez pont hogy költségcsökkentés.
ezek még mindig a rezsi és kaja, amikkel kapcsolatban írsz.
Tehát az életbenmaradás szintje.
Valahogy nem írtad, hogy már harmadszor repülnek féléves delfinterápiára Ausztráliába, meg egyéves angoltanfolyamra, meg hogy a 3. egyetemet fizetik a negyedik gyereknek.
Már megint ezen vergődsz... Gratulálok!
Gyere holnap is! :DDDDDDDDDDDD
Mégis megveszik az emberek, eladják. Még mindig a pazarlást látom, biztos vannak szegényebb emberek de régen is voltak.
Ami a kérdésemhez kapcsolódik, ha nekem NINCS pénzem akkor NINCS költség csökkentő beruhazasra sem. Nem vilagos?
29: Nem.
Ha van 10 M-d, de az hipp-hopp csak 5-öt ér, vagy lassanként csak 5-öt ér, az az elszegényedési folyamat. Elszegényedés = vagyoncsökkenés.
Eddig volt 3 nyaralód, de már csak 1-et engedhetsz meg magadnak.
Eddig 5-ször mentél delfinterápiára évente Ausztráliába, most csak 4-szer tudsz.
Te nem vagy tisztában a szavak jelentésével.
Teszerinted valami más az elszegényedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!