Elszegényedésről írnak, én meg azt látom h teli kosarakkal vannak a kasszáknál, házszigetelés, tetőcsere, újépítések garmadája, ht gépcsere hogyisvanez?
"ht gépcsere"
Azért azt is meg kéne nézni, hogy hány ruppótlan cseréli a ht gépet hitelre...
A teli kosarakról meg annyit, hogy kereskedelemben dolgozok, és nincs akkora rohadt nagy vásárlói forgalom amitől hasra lehetne esni.
Én mondenhol azt látom, hogy kevesebben vannak.
Nyilván sokan vannak így is, de nincs az az elviselhetetlen tömeg a boltokban, mint korábban, amikor mozdulni sem tudsz. Tegnap estefelé voltam bevásárolni, 3 napos hétvége előtt csütörtök, nem voltak sokan, pár éve ilyenkor nem bírtam eltolni a bevásárlókocsit az emberektől.
Auchan, Lidl, Aldi, Spar, mindenhol ugyanezt látom.
Az emberek nem éheznek, de már nem vásárolnak 3 főnyi kaját a kukának.
Oké, ha ezt szeretnéd hallani, legyen.
Magyarországon mindenki gazdag és milliomos, mindenki rohadt jól él, mindenki tele van pénzel, az átlag magyar jobban él, mint a dubai-i olajsejkek.
Most jobb lett ettől neked?
A szigetelés az beruházás, a későbbi költségcsökkentés érdekében - látják hogy rezsi terén nagyon kellemetlen idők jönnek, vége az olcsóságnak. Az is lehet, hogy hitelből szigetelnek, vagy a fundamentájuk most járt le…
Nem tudom hogy képzeled el a “nincs pénzük” helyzetet? Egyszer csak egy pillanat alatt lenullázódott mindenki bankszámlája és azóta koplalnak? Vagy hogy?
Vannak elérhető makrogazdasági adatok a lakosság vagyoni pénzügyi jövedelmi helyzetéről, a KSH meg MNB közzétételében, ezek átfogóbb képet adnak annál mint hogy szétnézel a zsákfaludban és látsz 2 folyó tetőszigetelést…
"eddig az vokt a szövege hogy mennyire vissza kell fogni a kiadásait, spórolás van, aztán jön hogy szigetelnek meg tetőt cserélnek."
Talán pont azért kellett vissza fogni a kiadást, hogy előteremtsék a rávalót egy már időszerű ingatlan korszerűsítésre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!