Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elszegényedésről írnak, én...

Elszegényedésről írnak, én meg azt látom h teli kosarakkal vannak a kasszáknál, házszigetelés, tetőcsere, újépítések garmadája, ht gépcsere hogyisvanez?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 27. 13:51
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
9: Nem baj, ha emiatt a kérdés miatt nem utazok el 2-3 Pest megyei városba és számolom meg az összes házat (VÁROS, B+, az 5000 ház alsó hangon...) és nyomozom ki, melyik mikor épült?
2023. ápr. 28. 00:25
 12/34 A kérdező kommentje:
11 nem baj. Csak ha nem vagy érintett, ne írkálj ide, nem kötelező mindenbe bele.. ni.
2023. ápr. 28. 06:02
 13/34 anonim ***** válasza:

"ht gépcsere"

Azért azt is meg kéne nézni, hogy hány ruppótlan cseréli a ht gépet hitelre...

A teli kosarakról meg annyit, hogy kereskedelemben dolgozok, és nincs akkora rohadt nagy vásárlói forgalom amitől hasra lehetne esni.

2023. ápr. 28. 06:07
 14/34 A kérdező kommentje:
Nem is tudom akkor biztos duplán látok.
2023. ápr. 28. 06:11
 15/34 anonim ***** válasza:

Én mondenhol azt látom, hogy kevesebben vannak.

Nyilván sokan vannak így is, de nincs az az elviselhetetlen tömeg a boltokban, mint korábban, amikor mozdulni sem tudsz. Tegnap estefelé voltam bevásárolni, 3 napos hétvége előtt csütörtök, nem voltak sokan, pár éve ilyenkor nem bírtam eltolni a bevásárlókocsit az emberektől.

Auchan, Lidl, Aldi, Spar, mindenhol ugyanezt látom.

Az emberek nem éheznek, de már nem vásárolnak 3 főnyi kaját a kukának.

2023. ápr. 28. 06:13
 16/34 anonim ***** válasza:
Az hogy sok embert látsz az áruházban lődörögni, nem azt jelenti, hogy mindegyik ott is hagy minden alkalommal egy vagyont. Valakinek csak időtöltés hogy minden nap ott rontja a levegőt.
2023. ápr. 28. 06:14
 17/34 A kérdező kommentje:
És a gépcserék, házfelújítások, pont mikor nincs pénze az embereknek? Minap beszéltem egy kollégával, eddig az vokt a szövege hogy mennyire vissza kell fogni a kiadásait, spórolás van, aztán jön hogy szigetelnek meg tetőt cserélnek. Ez nem egyedi eset, városunkban minden utcában felujitanak.
2023. ápr. 28. 09:15
 18/34 anonim ***** válasza:

Oké, ha ezt szeretnéd hallani, legyen.

Magyarországon mindenki gazdag és milliomos, mindenki rohadt jól él, mindenki tele van pénzel, az átlag magyar jobban él, mint a dubai-i olajsejkek.

Most jobb lett ettől neked?

2023. ápr. 28. 09:21
 19/34 anonim ***** válasza:

A szigetelés az beruházás, a későbbi költségcsökkentés érdekében - látják hogy rezsi terén nagyon kellemetlen idők jönnek, vége az olcsóságnak. Az is lehet, hogy hitelből szigetelnek, vagy a fundamentájuk most járt le…

Nem tudom hogy képzeled el a “nincs pénzük” helyzetet? Egyszer csak egy pillanat alatt lenullázódott mindenki bankszámlája és azóta koplalnak? Vagy hogy?

Vannak elérhető makrogazdasági adatok a lakosság vagyoni pénzügyi jövedelmi helyzetéről, a KSH meg MNB közzétételében, ezek átfogóbb képet adnak annál mint hogy szétnézel a zsákfaludban és látsz 2 folyó tetőszigetelést…

2023. ápr. 28. 09:26
 20/34 anonim ***** válasza:

"eddig az vokt a szövege hogy mennyire vissza kell fogni a kiadásait, spórolás van, aztán jön hogy szigetelnek meg tetőt cserélnek."

Talán pont azért kellett vissza fogni a kiadást, hogy előteremtsék a rávalót egy már időszerű ingatlan korszerűsítésre?

2023. ápr. 28. 09:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!