Google-n az utcaképen mi miatt szoktak utólagos kitakarást kérni (ház, autó) az emberek, vagy tulajdonosok?
Láttam már többször hasonló kérdést, de nem igazán emlékszem konkrét válaszra csak ilyeneket láttam főként, hogy bárki kérheti. Azt tudom, hogy kérheti, én az okokra lennék kíváncsi.
A következők kérdéseim:
- Ahol utólagos kitakarást kértek, ott milyen okok miatt tehették? Tehát mi értelme van egy utcáról bárki által is lefotózható házat, vagy autót - aminek a rendszáma alapból elhomályosítva kerül csak fel tehát nem felismerhető - utólag, teljesen eltüntettetni az utcaképről? Mi szól mellette? (Ellenérv ugye az, hogy utcán alapvetően is lefotózhatja bárki, meg nem tettek közzé ugye semmi olyat amit ne lehetne, a kitakarással pedig a helye még ugyanúgy beazonosítható marad + visszavonni nem lehet pl. a következő tulaj esetén)
- Illetve mit gondoltok, mi történne, ha nem lehetne ilyen utólagos kitakarást kérni a Google-től, tekintettel arra, hogy az arcokat/rendszámokat ugye alapból takarják, azon kívül minden mást meg legálisan (!) fotóztak le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!