Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet az, hogy valaki...

Hogy lehet az, hogy valaki drogfüggőként kitűnő tanuló?

Figyelt kérdés
Volt egy ismerősöm aki gimi alatt majdnem mindennap használt keménydrogokat. Ha jól tudom amfetamint (speed) suli előtt, hernyót suli után. Mégis végig kitűnő tanuló volt. Igaz, érettségi után kb. azonnal leépült egészségügyileg és mentálisan is. Ma már emberek közé sem tud menni (pánikbetegség, depresszió) és majdnem minden foga kihullott, de azért durva, hogy így bírta. Nekem még józanul is küzdenem kell a matek hármasért XD

#iskola #gimnázium #drog #keménydrogok
2023. ápr. 26. 21:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Biztos felpörgeti az agytekervényeit. Egy időben, mikor cigizve tanultam vizsgákra, sokkal jobban tudtam koncentrálni, könnyebben tanultam.

Mondjuk jó hányingerem is van, ha arra gondolok, mennyi büdöset vittem be a szervezetembe

2023. ápr. 29. 21:49
 12/13 anonim ***** válasza:
Mert rá úgy hat, viszont mentálisan nincs jól
2023. máj. 7. 20:55
 13/13 anonim ***** válasza:
mert a drogosok okosak és menők.
2023. jún. 13. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!